RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
(foto: scanpix)

OL-kåte svensker holder pusten

Sist oppdatert:
Peter Forsberg gjorde onsdag et nytt forsøk på å gjøre comeback, men lysken var fremdeles vond. Nå ber han om mer tid.

- Det kjennes omtrent like ille ut som i går når det gjelder lysken. Jeg vil virkelig spille i OL, og håper at Bengt-Åke (Gustafsson, landslagstreneren) gir meg to dager til før han bestemmer seg, sier Peter Forsberg til Aftonbladet.

Den svenske avisen fulgte Philadelphia Flyers-treningen direkte onsdag. Det forteller litt om interessen rundt svenskenes største stjerne og hockeylandslaget to dager før åpningsseremonien i Torino. Hockeyturneringen starter 15. februar.

I første omgang er det nå opp til landslagstreneren å bestemme hvor lenge han kan vente med å hente inn en erstatter. Michael Nylander i New York Rangers er et hett alternativ. Men spørsmålet Gustafsson må stille seg, er: Hvor mye vil lysken plage Forsberg under OL?

- Jeg vil veldig gjerne spille i ett OL til. Dette er siste sjansen for meg til å gjøre en turnering med «Sudden» (Mats Sundin) og de andre gutta, sier 33-åringen.

Dersom «Foppa» melder avbud vil svenskenes gullsjanser uten tvil svekkes. Fra før av er det klart at spillere som Niklas Kronwall, Kim Johnsson og Markus Näslund ikke spiller.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere