RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: AFP/Scanpix

OL-mesteren knust

En australsk jente sto for et aldri så lite tennissjokk lørdag.

Elena Dementieva tok gull under sommer-OL i Beijing for et snaut år siden, og var regnet som en av favorittene i årets French Open. Den russiske jenta var seedet som nummer fire i turneringen.

Men lørdag var det takk og farvel for Dementieva, allerede i tredje runde. Australske Samantha Stosur ble nemlig altfor sterk, og vant oppgjøret med sifrene 6-3, 4-6, 6-1.

Dementieva, som ble nummer to i French Open i 2004, sa etter kampen at hun ikke følte seg helt i toppform til denne kampen, og at hun ikke var i stand til å yte maks.

- Jeg er langt unna toppformen akkurat nå. Det føles som jeg rett og slett ikke var i stand til å prestere bedre enn jeg gjorde i dag, sier Dementieva ifølge Reuters.

- Motstanderen min spilte veldig bra, og servet godt. Jeg gjorde altfor mange unødvendige feil, og manglet kraft i slagene. Jeg gjorde det jeg kunne, fortsetter hun.

Stosur, som er ranket som nummer 30, møter enten italienske Tathiana Garbin eller franske Virigne Razzano i fjerde runde av turneringen.

Sjekk siste sportsnytt her!

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere