RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
(AP/Scanpix)

OL-sendingene på mobilen

Sist oppdatert:
Svenskene kommer ikke til å gå glipp av en eneste time av sommerens store sportsbegivenhet. De får nemlig sendinger fra OL i Aten rett på mobilen.

Det er operatøren Telia som tilbyr sine kunder levende bilder fra Aten-OL, hentet fra SVTs sendinger, melder ComputerSweden.

Selskapet har inngått en avtale med svensk TV, og skal i sommer pakke material fra de olympiske leker for både gsm- og 3g-kundene sine.

- Vi vil hjelpe våre kunder å oppdage hvordan de nye tjenestene kan gjøre hverdagen litt enklere og morsommere, og er derfor veldig glade og stolte over å kunne tilby denne unike muligheten til å oppleve sommerens OL-øvelser på mobilen, sier Marie Ehrling viseadministrerende for TeliaSonera Sverige.

Dermed kan svenskene følge sine favoritter mens de slikker sol på badestranden via telefonen. Her hjemme kan vi se langt etter et liknende tilbud, i alle fall når det kommer til streaming av TV til mobilen. Det krever nemlig at Telenor og NetCom får sine 3g-nett opp og går, og det skjer ikke før tidligst til høsten.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere