RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Aksel Lund Svindal deltar i superkombinasjonen

KOMBI: Aksel Lund Svindal deltar i herrenes superkombinasjon.
KOMBI: Aksel Lund Svindal deltar i herrenes superkombinasjon. Foto: Cornelius Poppe (NTB scanpix)
Sist oppdatert:
Deltar trolig i både utfor og slalåm.

Aksel Lund Svindal har meldt seg klar til herrenes superkombinasjon tirsdag i OL i Pyeongchang. Det bekreftes i en pressemelding fra Norges Skiforbund.

- Norge får en deltaker til i morgendagens kombi. Aksel Lund Svindal kjører utfor og deltar trolig også i den avgjørende slalåmen, skriver Espen Graff, kommunikasjonsansvarlig i Norges Skiforbund, i pressemeldingen.

Svindal vant verdensmesterskapet i superkombinasjon i 2007. Norge har til gode å få en olympisk mester i superkombinasjon, etter at øvelsen ble introdusert under OL i Vancouver i 2010.

Bode Miller tok den første gullmedaljen på øvelsen i Vancouver, mens sveitisiske Sandro Viletta er den regjerende mesteren fra Sotchi-OL i 2014.

Peter Fill fra Italia er regjerende verdensmester, mens Kjetil Jansrud endte som nummer to. Disse to, samt Aleksander Aamodt Kilde, blir å finne i bakken tirsdag.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

Våre bloggere