Håvard Bøkko var uheldig og falt under en treningsøkt i OL-byen Pyeongchang søndag formiddag.

Den rutinerte skøyteløperen skadet seg, men sier i en pressemelding at han ikke er bekymret for OL-øvelsene han skal delta i.

Bøkko fikk en overstrekk i den høyre ankel, og et lite kutt i den andre ankelen. Kuttet er sydd med fem sting. Verken han eller legene er bekymret.

- Vi hadde løpsprepping med bra fart i dag, med tanke på testløp mandag. Jeg lå som tredjemann på en rask runde da venstreskøyta glapp. Jeg fikk rotasjon, klarte ikke å ta meg inn igjen, og måkte inn i polstringen, beskriver Bøkko.

- Kuttet er sydd, alt er greit, og det kjennes ikke ut som om overstrekken er alvorlig. Jeg er rolig med tanke på OL, og tenker at dette går bra, fortsetter han.

Bøkko har en OL-medalje fra tidligere i karrieren.

31-åringen sikret seg bronsen på 1500-meteren i Vancouver for åtte år siden.

Sjeflege Mona Kjeldsberg i den norske OL-delegasjonen har fulgt opp Bøkko etter skaden. Hun kommer også med en beroligende melding.

-Han har sydd et lite kutt og slått seg litt. Dette kommer til å gå bra. Han kan trene lett på sykkel i morgen, og deretter trene som normalt. Dette kommer ikke til å få noen konsekvenser for OL-deltakelsen, sier Kjeldsberg.