RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Olimb matchvinner for Frölunda

Foto: Reuters/Scanpix
Sist oppdatert:
Mathis Olimbs scoring i midtperioden ga Frölunda 2-1-seier over Brynäs i kvartfinalen i det svenske sluttspillet i ishockey tirsdag.

Göteborg (NTB-TT): Målet kom på en keeperretur i overtallsspill. Olimb fikk en enkel oppgave med å slå pucken i tomt mål. Dermed utlignet Frölunda til 1-1 i best av sju kamper.

- Det var en jevn kamp, og slik kommer det nok til å bli hele veie. For å kunne gå videre må vi vinne en kamp i Gävle også. Jeg håper vi greier det allerede torsdag, sa Olimb.

10.264 tilskuere i Scandinavium fikk se en målfattig kamp med nerve gjennom alle tre perioder. Frölundas vinnermål kom mot spillets gang 14.46 minutter ut i 2. periode.

Brynäs vant den første kampen og tok en tidlig ledelse tirsdag, men Fredrik Eriksson utlignet før første pause. Etter Olimbs mål konsentrerte hjemmelaget seg om å tette igjen bakover. Brynäs hadde pucken mye, men kom til få sjanser.

- Jeg synes vi tok tak i kampen og skapte mest i første periode. Det føltes urettferdig da Brynäs tok ledelsen, sa Frölunda-trener Christian Lechtaler. (©NTB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere