Olsen fortvilt over effektiviteten

Danskene var flinke på ballbesittelse mot Tsjekkia, men det var lite dansk dynamitt foran kassa - noe som irritererte trener Morten Olsen.

28.06.04 02:14

TSJEKKIA - DANMARK 3-0: - Jeg synes vi var det klart beste laget i første omgang, men vi klarte ikke å score på sjansene, sa Olsen ifølge BBC da tapet var et faktum.

Selv om danskene var flinke til å trille ball, skjedde det likevel lite foran den tsjekkiske keeper. Christian Poulsen produserte et par halvsjanser, men ellers var det lite å skrive hjem om for de «røde og hvide» før hvilen. Det var imidlertid ikke bare i denne kampen at danskene har slitt med manglende effektivitet.

- Det har vært et problem gjennom hele turneringen, la han til.

Olsen var ellers relativt fornøyd med mannskapet sitt inntil Tsjekkia gikk opp i ledelsen:

- Jeg synes laget var godt organisert, og vi vurderte å bytte en forsvarer etter Jan Kollers scoring. Men så vikk vi den andre i mot oss. Det er trist at vi nå er ute, fordi vi har et godt lag. Jeg er veldig skuffet.

Olsen mente for øvrig at det var individuelle feil ved de tre scoringene som førte til at Danmark nå er ute av EM-dansen.Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.