Gå til sidens hovedinnhold

Olsen full av savn

Til tross for en godkjent seriestart, savner Stabæks Inge André Olsen sine skadde lagkamerater.

NADDERUD (TV 2 Nettavisen) Kaptein Inge André Olsen er sjefen i et bunnsolid Stabæk-forsvar. På de tre første kampene har hans innsats bidratt til fem poeng.

Etter søndagens 1-1-oppgjør hjemme mot Odd var Olsen likevel svært opptatt av nøkkelspillerne Stabæk mangler.

- Det offensive spillet lider av at vi mangler sentrale spillere. Vi har flere ute med skade nå enn på flere år, så det er klart vi savner dem, sier Olsen.

Rusten
Henning Hauger kom innpå i andre omgang for Stabæk, etter å ha vært ute i ti-tolv uker. Han virker å være langt unna kampform.

- Henning er heldigvis tilbake, men du ser jo at han er rusten. Dessuten savner vi Joakim Persson, det er egentlig han som styrer det offensive spillet vårt. I og med at Jesper Jansson og Branimir Poljac også er ute, mangler vi en hel midtbane, sier en oppgitt Olsen til TV 2 Nettavisen.

Kapteinen understreker likevel at de som spiller gjør en god innsats.

- Skadene er uansett ingen unnskyldning, dessuten slo vi jo Tromsø med dette laget, sier sørlendingen.

Mens Olsen var opptatt av skadesituasjonen, var trener Jan Jönsson mer opphengt i måten Stabæk slapp inn sitt første mål for sesongen.

- Det var utrolig surt at nullen sprakk slik den gjorde. Å lage straffe på den måten er bare klønete, kort og godt for dårlig forsvarsspill, sier Jönsson.

Treneren får støtte av sin kaptein.

- Vi er solide defensivt, men vi slipper Odd til ved å forære dem et uhyre klønete straffespark, sier Inge André Olsen.

Best etter hvilen
Jan Jönsson mente andreomgangen var Stabæks beste.

- Vi kommer oss i andre omgang, den er klart godkjent for vår del.

Svensken ble på ingen måte overrasket over et tannløst Odd-lag.

- De har mange folk på midten, som vi hadde problemer med innledningsvis. Slik visste vi det kunne bli, og vi rettet det opp etter pause, sier han.

Stabæk var et mer spillende lag enn det Nadderud-publikummet fikk se i serieåpningen mot Sandefjord. Jönsson har en god forklaring på hvorfor de lange ballene uteble.

- Vi hadde nerver mot Sandefjord, og fikk ikke spillet til å flyte helt. Dessuten var Sandefjord mye flinkere i presset sitt enn det Odd var i dag, og tvang oss i større grad til å slå langt, avslutter en småskuffet Stabæk-trener.

HTML EMBED
Reklame

NÅ: 30 % rabatt på alle Kastel-modeller