*Nettavisen* Sport.

Olsen jubler for Stabæk

Inge André Olsen er strålende fornøyd med å forbli Stabæk-spiller de neste fire årene.

22.12.06 13:11

Interessen kom fra flere hold, men til slutt sto Stabæks Inge André Olsen igjen med to valg:

Brann og Stabæk.

- Jeg hadde to tilbud som omtrent identiske, både sportslig og økonomisk.

- Til slutt endte jeg opp med Stabæk, da jeg mener de gir meg best mulighet for å utvikle meg, både sportslig og personlig.

Årets spiller
Stabæk-stopperen, som i 2006 ble kåret til «Årets Spiller» av Nettavisen, innrømmer at det imidlertid har vært en slitsom prosess.

- Det har vært en lang og vanskelig prosess, men jeg føler meg sikker på at jeg tatt det riktige valget, understreker sørlendingen.

Det utslagsgivende skal ha vært det faktum at Stabæk endelig har begynt å vise at de tar ambisjonene om å være blant Norges fire beste lag alvorlig - samt trener Jan Jönsson.

- Det er ingen tvil om at jeg har satt stor pris på Jan, og har hatt en meget god utvikling under ham, sier Olsen om sitt svenske overhode.

- Ligger det en kritikk av Branns trener der?

- På ingen måte. Jeg har knapt møtt Mjelde, men har inntrykk av at han er en meget god trener, sier Olsen til Nettavisen.

Stresset
Koblingene til Bergen startet for lenge siden, og Olsen medgir det har vært et betydelig press fra media rundt hans potensielle overgang til Bergens-laget. I den siste tida har også han syv måneders gamle sønn vært innlagt på sykehus med bakterieinfeksjon og 40 i feber, så det har vært en stressende førjulstid. Nå er han glad for at fremtiden er klar.

- Det er deilig å ha dette i boks før jul, så det slipper å kverne under julefeiringa, medgir midtstopperen.

Nå håper Olsen bare at han får se ytterligere noen nye spillere på Nadderud når treninga starter i begynnelsen av januar.

- Mye tyder på at Joackim Persson forsvinner. Da må vi han inn en midtbanespiller, og i tillegg synes jeg vi må ha en forsvarsspiller til, sier Olsen.

Får Stabæk det, tror han at landslagsdrømmen snart kan gå i oppfyllelse.

- Ja selvfølgelig kan jeg bli landslagsspiller i Stabæk nå. Jeg tror klubben og trenerne vil ha en mer aktiv landslagsspillerprofil fremover, avslutter en optimistisk Inge André Olsen, Stabæk-spiller ut 2010-sesongen.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.