Gå til sidens hovedinnhold

Olsen ødela seiershåpet for Lillestrøm

Lillestrøm (NTB): Innbytter Dag Alexander Olsens utligning like før slutt sikret Odd Grenland 1-1 og et fortjent poeng borte mot Lillestrøm i eliteserien lørdag.

Hjemmelaget øynet sin første hjemmeseier siden midten av juli, men alt glapp da Olsen scoret utligningsmålet etter 88 minutter i regnværet på Åråsen. 23-åringen fikk lov av LSK-forsvaret til å vende ved 16-meteren og skjøt ballen i nettmaskene. Det var Olsens første eliteseriemål

Målet var fortjent. Odd Grenland hadde jaget hardt og lenge for å skaffe seg et resultat. På overtid ble LSK kjørt kraftig bakover i gjestenes iver etter å ta alle poengene.

Men selv om bortelaget styrte banespillet i første omgang, var det likevel Lillestrøm som kunne ta med seg en ledelse til pause. I det 38. minutt slo Petter Vaagan Moen et frispark over Odd-muren og i nærmeste hjørne. Keeper André Hansen lot målhjørnet stå utenfor egen rekkevidde og klarte ikke å nekte Vaagan Moen sin femte LSK-scoring i årets eliteserie.

Hedmarkingen fikk en ny sjanse på frispark som noe av det siste som skjedde før pause. Fra nesten samme posisjon som ga mål kort tid før, skjøt han denne gangen i muren. Mathis Bolly hentet opp ballen og slo inn til Frode Kippe, som var svært nære å stange inn 2-0 med hodet.

I annen omgang var en god Bolly hjemmelagets farligste våpen på kontringer i forsøket på å doble ledelsen. (©NTB)

Reklame

Påskeegg 2021: Dette er våre favoritter