RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Olsen scoret rundens mål

Sist oppdatert:
Espen Olsens scoring for Ham-Kam mot Aalesund ble kåret til rundens vakreste i den 16. serierunden.

TV 2 Sporten gir to billetter til høstens sesongavslutning på Ullevaal stadion til en av dem som stemmer på rundens mål. En annen vinner får to billetter til VM-kvalifiseringskampen mellom Norge og Skottland.

Også denne uken har vi plukket ut fem kandidater du kan stemme på.

Bodil Tømmerås fra Narvik vant to billetter til cupfinalen og Helge Grande fra Tomter vant to billetter til Norge - Skottland i forbindelse med forrige rundes avstemning.

Slik stemmer du:
Send RM til 1984. Det koster 1 krone per stemme.

KANDIDATENE:

1. Pål Strand - Lillestrøm
Kanskje ikke det vakreste målet denne runden, men likevel en verdig kandidat til rundens mål. Keeper Anthony Basso var neppe fornøyd med å slippe supermanns innlegg inn i nettmaskene bak seg.

2. Runar Berg - Bodø/Glimt
Veteranen lobbet ballen utsøkt over Odd Grenlands talentfulle keeper Rune Jarstein. Målet var den siste spikeren i kisten da Bodø/Glimt vant hele 5-1 over en av rivalene i nedrykksstriden.

3. Espen Olsen - Ham-Kam
Ham-Kam-spissen sjokkerte Alfheim med et mer eller mindre ofortjent ledermål. Men prestasjonen til Olsen var uansett god, og avslutningen av de smarte slaget.

4. Stig Johansen - Bodø/Glimt
Stig Johansen scoret fire ganger mot Odd Grenland, så det skulle vel bare mangle om han ikke fikk en av kandidatene til rundens mål. Dette målet - som ga Bodø/Glimt 3-0-ledelse - er et eksempel på utsøkt avslutningsteknikk.

5. Øyvind Hoås - Fredrikstad
Storvokste Hoås viste med dette målet at han kan bruke beina på intelligent vis. Raymond Kvisviks pasning var presis, og Hoås overrasket keeper Espen Johnsen med en smart avslutning i en trengt situasjon.

Vinnermålet blir presentert i neste FotballXtra

Søylene oppdateres hvert 15. minutt.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere