Om Northug i ny bok: - Jeg har aldri hørt ham så sint som da

PR I MONTE CARLO: Historien om hva som skjedde da Petter Northug stilte opp for Red Bull og Choice Magazine på et båtdekk i Monte Carlo i 2010 omtales i en bok av Thorkild Gundersen.

PR I MONTE CARLO: Historien om hva som skjedde da Petter Northug stilte opp for Red Bull og Choice Magazine på et båtdekk i Monte Carlo i 2010 omtales i en bok av Thorkild Gundersen. Foto: Terje Pedersen (NTB scanpix)

Petter Northug skal ha reagert kraftig på playboy-stuntet i Monaco, ifølge ny bok.

31.10.15 10:53

"Han ringte meg og skummet av raseri på telefon". Slik forteller ifølge VG tidligere Vi Menn-journalist Thorkild Gundersen i en ny bok om hvordan Petter Northug reagerte på bilder av ham publisert i Se og Hør og Choice Magazine i 2010.

- Jeg har aldri hørt ham så sint som da. Han gir stort sett blaffen i hva som står om ham i mediene, men dette ble fremstilt som om han var en playboy på tur med damer i Monaco. Han fremsto nærmest som en overklassejypling, sier Gundersen til VG.

Gundersen fulgte på den tiden langrennsstjernen tett.

På forsiden av Se og Hør og over flere sider i ukebladet sto det at Northug "koste seg med lettkledde damer på luksusyacht i Monaco".

PR-stuntet i Monaco får bred omtale i Gundersens bok «Hva jeg snakker om når jeg snakker om langrenn»

Det var frilansejournalist og partyfikser Magnus Rønningen som sto bak stuntet. Han skulle lage en sak for Petter Stordalens Choice-magasin. Northugs nye sponsor Red Bull hadde en avgjørende finger med i spillet.

Magnus Rønnningen sier til VG at han ikke kjenner seg igjen i beskrivelsene i boken og at han heller ikke har hørt at Northug klaget.

Les også: Kjøpte fem strippere til Northug

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.