RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Onsdagens beste oddsspill

(Foto: Reuters/Scanpix)
Onsdag går vi for en frekk dobbel til fire ganger pengene.

United er sikret andreplassen med uavgjort, men må vinne for å ha håp om gruppeseier. Engelskmennene har også varslet revansj for det sviende nederlaget mot Benfica for et år siden, da laget for første gang på ti år røyk ut av Champions League etter gruppespillet.

Mer om United-Benfica og de andre kampene i Champions League kan du lese her.

Alle mann i angrep
Et interessant utgangspunkt at Benfica har en sjanse på andreplassen ved å vinne kampen. Når laget heller ikke kan bli dårligere enn nummer tre, forventer vi ”no guts- no glory” fra portugiserne. Skulle United gå opp i føringen, tror vi dette blir en solid takk-for-sist-forestilling av hjemmelaget. Vi spiller hjemmeseier til 1.95.

Den andre kampen vi spiller er CSKA Moskva borte mot fortapte Hamburger SV. Tyskerne har falt helt igjennom etter den gode fjorårsesongen. Èn seier på 15 forsøk i Bundesliga og fem strake tap i Champions League-sammenheng er katastrofalt dårlig. Store skadeproblemer er noe av årsaken, og til denne kampen har trener Thomas Doll hele syv spillere på skadelisten.

Bare seier som gjelder
CSKA er sikret tredjeplassen foran de fortapte vertene, men må vinne for å ha håp om avansement. Skal det bli en realitet, kan det ikke ende uavgjort mellom Porto og Arsenal, som jo slår følge videre dersom de deler poengene. Russerne blir klart svekket av at landslagspiller og forsvarskjempe Sergei Ignashevich ikke blir klar i tide, mens superspiss Vagner Love og midtbane Elvir Rahimic er suspenderte.

Bortelaget må vinne denne, vi mener sjansen er stor nok til å forsvare 2,00 i odds.

Sjekk resten av våre tips og analyser i oddsmagasinet

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere