RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: AFP/SCANPIX

Onsdagens Premier League-rykter

Sist oppdatert:
Dimitar Berbatov til United-klar i dag?

* Dimitar Berbatov har pakket bagen og er klar til å flytte fra London til Manchester, skal vi tro flere engelske medier. Et bud på 28 millioner pund fra Manchester United skal ha fått Spurs-styret til å tenke nytt. Ifølge Daily Mirror har United til med utsatt sesongens offisielle lagfoto for å få med bulgareren.

* Blackburns venstreback Stephen Warnock ivrer etter en overgang til Newcastle, og har bedt klubben akseptere budet på 4 millioner pund. (Daily Mirror)

* Blackburn har gjort det klart for Manchester City (og andre beilere) at Roque Santa Cruz ikke er til salgs. (The Sun)

* Liverpool vil kjøpe den polske vingen Jakub Blaszczykowski for 8 millioner pund. Spilleren vil til Liverpool. Men Borussia Dortmund vil ikke selge. (The Times)

* Fulham og Hull har lagt sine øyne på same byte, nemlig Osasunas uruguayanske veteranspiss Walter Pandiani (32). Søramerikaneren spilte for Birmingham i 2005. (Daily Mirror)

* Aston Villa er fortsatt fristet av Newcastles midtbanespiller James Milner, som er verdsatt til 6 millioner pund. (Daily Mail)

* Middlesbrough har lagt inn bud på Arsenal-forsvarer Justin Hoyte (23). (The Independent)

* Stoke har spadd fram 2 millioner pund og håper Newcastle skal la seg lure til å slippe midtbanespilleren Abdoulaye Faye for den summen. (Daily Mail)

* Han spilte Real Madrid. Nå må Jordi Lopez (27) imponere på trening for å få kontrakt med Portsmouth, etter å ha blitt satt på dør i Real Mallorca. (Flere)

* Anthony Annan er fortsatt het på ryktebørsen. Start-spilleren, som spiller for Stabæk, kan nå være på vei til Racing Santander – som skal ha budt 2 millioner pund. Dermed kan Annan ryke for Arsenal. Og for Manchester United. Og for alle de andre engelske storklubbene som visst nok skal ha lyst på ghaneseren. (Daily Mirror)

* Cardiff vil ha Fulham-spissen David Healey og helst for 1,2 millioner pund, eller småpenger, som det også kalles i denne sammenhengen. (Daily Mirror)

Her får du flere fotballnyheter
Klikk her for full oversikt over sportsnyhetene!

Vil du ha sportsnyheter tilsendt på mobilen? Send SPORT START til 1930. Tjenesten koster 2,- per melding.

Les sportsnyheter på mobilen: Send NETT til 1930 (gratis bokmerke).

Ny sesong i Managerleague

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere