RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: AP/SCANPIX

Onsdagens Premier League-rykter

Sist oppdatert:
Chelsea har to brasiliankse superstjerner i kikkerten.

Sommerens overgangsvindu nærmer seg slutten og klubbene kjemper en desperat kamp for å finne de spillerene som kan løfte laget. Her er onsdagens rykter fra de engelske tabloidene.

*Chelsea har planer om å stable på beina et siste bud for AC Milans superbrasse Kaka. Den offensive midtbanespilleren skal være villig til å bytte klubb, fordi han er misfornøyd med at den italienske klubben har hentet inn Ronaldinho fra Barcelona. Kaka skal være lite imponert over landsmannens livsstil og holdninger (Daily Mail).

*Londonklubbens nye manager, Luis Felipe Scolari, skal være villig til å tilby Kaka en ukelønn på svimlende 2 millioner kroner (Daily Mirror).

Ronaldo.
Ronaldo.

*En annen brasilianer som ser ut til å bli klar for Chelsea i løpet av kort tid er Real Madrids Robinho. Driblefanten har lenge blitt linket til Stamford Bridge og ryktene skal ha det til at de to klubbene har kommet til enighet om en overgangssum verdt 288 millioner kroner. Real Madrid vil bruke pengene på sikre seg David Villa fra Valencia (The Guardian).

*Når spillere kommer inn, er det også vanlig at noen forsvinner ut. Shaun Wright-Phillips blir ansett som overflødig i Chelsea-stallen og er skal ha tilbud fra både gamleklubben Manchester City og Everton (The Guardian).

*Liverpool-manager Rafa Benitez fortsetter jakten på en kantspiller og det ser nå ut til at spanske Albert Riera fra Espanyol blir nestemann inn porten på Anfield. De to klubbene har kommet overens om en overgangssum på 80 millioner kroner. Liverpool vil finansiere kjøpet med pengene de får for en eventuell plass i Mesterligaen (The Times).

*En annen kantspiller skal også være lysten på en overgang til merseysideklubben. Middlesbroughs Stewart Downing skal ha kommet med en oppfordring til Rafa Benitez om å hente ham til Anfield. Downing skal være verdsatt til 140 millioner kroner (News of The World).

James Milner.
James Milner.

*Manchester United skal nok en gang ha kommet med et siste bud på Tottenhams Dimitar Berbatov og det skal lyde på 250 millioner kroner (News of the World).

*Manchester City skal være ute etter å hente brasilianske Ronaldo. 31-åringen ble tidligere i sommer fristilt av italienske AC Milan (The Sun).

*De lyseblå fra Manchester skal også ha prøvd å hente den tidligere Liverpool-spissen Craig Bellamy, men spillerens klubb, West Ham, ønsker ikke å selge bråkmakeren (The Sun).

*Everton skal ha kommet med et bud på den kamerunske landslagsspilleren Stephane M’Bia. Spillerens klubb, Rennes, håper imidlertid å få 100 millioner for midtbanemannen (Daily Express).

*Newcastle-manager Kevin Keegan er desperat etter å få på plass en ny avtale for Michael Owen. Treneren har derfor bedt om et møte med klubbens eier, Mike Ashley, for å diskutere saken (The Independent).

*Både Newcastle og Aston Villa er på jakt etter Standard Lièges Marouane Felliani. Spilleren er imidlertid verdsatt til 100 millioner kroner, noe som kan vise seg å bli for mye for begge klubbene (Daily Mail).

*Aston Villa er også ute etter James Milner fra nettopp Newcastle. Martin O’Neill er villig til å legge 90 millioner på bordet for kantspilleren (The Guardian).

*Stoke og Blackburn skal være favorittene til å sikre seg midtbanespilleren Kanga Akale fra franske Lens (Daily Mail).

*West Ham-manager Alan Curbishley har oppfordret klubben til å bruke penger på nye spillere før overgangsvinduet stenger (Daily Express).

Kilder: The Guardian, The Sun, News of the World, Daily Mail, The Times, The Guardian, Daily Mirror, Daily Express, The Independent.

Les flere fotballnyheter her!

Klikk her for full oversikt over sportsnyhetene

Vil du ha sportsnyheter tilsendt på mobilen? Send SPORT START til 1930. Tjenesten koster 2,- per melding.

Les sportsnyheter på mobilen: Send NETT til 1930 (gratis bokmerke).

Fotballgal? Prøv det norske spillet Managerleague

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere