*Nettavisen* Sport.

Onsdagens Premier League-rykter

Foto: AFP/Scanpix

Emile Heskey er fortsatt ettertraktet på overgangsmarkedet.

29.10.08 13:36

Tottenham-sjef Harry Redknapp vil låne Manchester United-keeper Ben Foster. (Daily Mirror)

West Bromwich Albion forsøker å få tak i Manchester Uniteds angolanske spiss Manucho. Klubben er også interessert i Real Mallorca-spissen Oscar Trejo. (Daily Mail)

Den nye Portsmouth-manageren Tony Adams sier at han frykter spillerflukt fra Fratton Park etter at Harry Redknapp forlot klubben. (The Times)

Adams har også sagt at alle spillere som føler seg usikre i klubben etter at Redknapp slutten, får lov til å forlate klubben. (Flere kilder)

Stoke City legger 4 millioner pund på bordet for å kjøpe Aston Villaspissen Marlon Harewood i januar. (Daily Mirror)

Emile Heskey har sagt at han kan komme til å vente til sommeren for å ta en beslutning vedrørende sin framtid. Det er etter at kontrakten med Wigan har løpt ut. (The Sun)

Hull City har sagt nei til en låneforespørsel fra Oldham på spissen Dean Windass. Han er også ønsket av Leeds United. (Daily Mail)

Wigan-sjef Steve Bruce er interessert i Saudi-Arabias lagkaptein Yasser Al-Qahtani - som er verdsatt til 5 millioner pund. (Daily Mail)

Manchester Uniteds midtbanespiller Darren Fletcher sier han ble overtalt til ikke å forlate klubben av manager Sir Alex Ferguson. (Daily Mirror)

Fulham-manager Roy Hodgson føler at midtbanespiller Jimmy Bullard lider av en landslagsbakrus. (The Sun)

Juande Ramos har gitt skylda for at han ble sparka på Tottenhams styreformann Daniel Levy. Det var han som besluttet å selge spissduoen Robbie Keane og Dimitar Berbatov. (Daily Express)

En gruppe på 15 Sheffield United-spillere er ute etter en kompensasjon på 5 millioner pund fra West Ham etter Carlos Tévez-saken. (The Sun)

Middlesbroughs administrerende direktør Keith Lamb frykter at utenlandske eiere kommer til å ødelegge engelsk fotball. (The Sun)

Tidligere Manchester United-forsvarer Gabriel Heinze skjeller ut Sir Alex Ferguson for hans beskyldninger om at Real Madrid kjøpte Heinze bare for å lokke Cristiano Ronaldo til Santiago Bernabeu. (Daily Mail)

Manchester City-manager Mark Hughes forteller at Manchester Uniteds brasilianske spillere hjelper Citys søramerikanske duo Robinho og Jo til å trives i nordvest.(The Independent)

Tidligere West Ham-manager Alan Curbishley kommer til å saksøke klubben for 1 million pund, for å ha brutt kontrakten. (Daily Express)

Kilde: BBC

Her får du flere fotballnyheter
Klikk her for full oversikt over sportsnyhetene

Vil du ha sportsnyheter tilsendt på mobilen? Send SPORT START til 1930. Tjenesten koster 2,- per melding.

Les sportsnyheter på mobilen: Send NETT til 1930 (gratis bokmerke).

Er du Norges beste manager? Prøv ManagerLeague

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.