*Nettavisen* Sport.

Onsdagens Premier League-rykter

Foto: AP/Scanpix

Denne mannen skal være ønsket av Liverpool og Man. City. Sjekk onsdagens rykter her.

18.03.09 12:33

David Beckham har vært mye omtalt i denne spalten. Chelsea likeså. Hva er da bedre enn å starte onsdagen med litt Beckham- og Chelsea-godteri. the Sun hevder nemlig at AC Milan er klare til å betale Los Angeles Galaxy 100 millioner kroner for å beholde 33-åringen også lenger enn bare til sommeren.

Chelsea på sin side kan fort ende uten spillere neste sesong. I hvert fall hvis interesserte klubber lykkes i sine raid. Atletico Madrid står klare med et bud på 50 millioner kroner for Deco, mens Jose Mourinho planlegger et milliardraid i Premier League. Ifølge Daily Mirror er spillere som Didier Drogba, Arsenals Abou diaby, Tottenhams Jermaine Jenas og Manchester Uniteds Nemanja Vidic alle ønsket i Milano.

Liverpool og Manchester City skal også være interessert i Chelseas Michael Mancienne. Talentet har fått sjansen av Guus Hiddink i Chelseas førsteellever den siste tiden. Er du usikker på nøyaktig hvem Mancienne er, så les denne saken.

Det var storlagene. Litt lenger ned på tabellen er det imidlertid også aktivitet.

Newcastle har satt kontraktsforhandlingene med Michael Owen på vent, så lenge klubbens plass i Premier League er usikker, skriver The Times, mens Everton følger Deportivo La Corunas 26 år gamle midtbanespiller, Juan Rodriguez.

Aston Villa sliter på banen og står uten seier på sju kampen, men tenker uansett også inn mot neste sesong. Anderlechts midtbanespiller Mbark Boussofa skal være ønsket. Aston Villa og Everton skal også være interessert i å sikre seg Valencias forsvarsspiller, Miguel. Sistnevnte er nå til salgs.

Samtidig fastslår Portsmouth-spiller Glen Little at han ikke kommer til å vende tilbake til klubben. Little er nå utlånt til Reading.

En gammel helt er også på vei tilbake til Premier League. The Independent skriver i alle fall at Frederic Kanoute, som nå spiller i Sevilla, er ønsket av flere. Kanoute har vært god i Spania de siste sesongene, men var svak da han var i Tottenham for noen år siden.

Og aldri en dag uten noen Manchester City-rykter. Mark Hughes planlegger visstnok å kvitte seg med Dietmar Hamann, Darius Vassell, Elano, Michael Ball og Benjani til sommeren. Jo, som nå er leid ut til Everton, skal imidlertid fortsatt være ønsket av Hughes.

Og det var det.

(Kilde: BBC)

Sjekk siste fotballnytt her!
Sjekk siste sportsnytt her!

Vil du ha sportsnyheter tilsendt på mobilen? Send SPORT START til 1930. Tjenesten koster 2,- per melding.

Les sportsnyheter på mobilen: Send NETT til 1930 (gratis bokmerke)

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.