RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Onsdagens Premier League-rykter

Foto: JOHN THYS (AFP)
Sist oppdatert:
Serberne inntar Premier League, og én av dem er ment å fylle Fernando Torres' sko.

* Liverpool er nære ved å sikre seg den serbiske spissen Milan Jovanovic fra Standard Liege. 28-åringen er ventet å ankomme til sommeren da han er Bosman-spiller, melder The Times. En storfisk til å fylle Fernando Torres' sko når spanjolen er skadet der altså.

* Stort bedre er det kanskje ikke for Arsenals fans som nærmest daglig må lese rykter om at klubbens midtbanejuvel Cesc Fabregas er på vei bort fra klubben, nærmere bestemt til moderklubben Barcelona. Nå har Barcelonas visepresident Alfons Godall lagt ytterligere press på Arsenal ved å insistere på at Fabregas før eller senere vil ende opp på Camp Nou, skriver The Sun.

* En trøst som Arsenal-fansen kan ty til i motsetning til Liverpools tilhengerskare er at de har en manager med nese for unge talenter som han faktisk klarer å omdanne til gode førstelagsspillere. Nå ser Arsenal-manager Arsene Wenger ut til å vinne drakampen med Tottenham om den 19 år gamle serbiske midtstopperen Stefan Savic. BSK Borca-spilleren har imponert under et 10 dagers prøvespill hos The Gunners, skriver Daily Mirror.

* Manchester Uniteds fans trenger ingen trøst. De er bortskjemte med titler herfra og til evigheten de siste årene. Uansett er klubben ute etter å styrke stallen i jakten på ytterligere troféer ved å hente Racing Santanders midtbanespiller Sergio Canales, som foreløpig ikke skal ha skrevet under for Real Madrid som også jakter spilleren, skriver Daily Mail.

* Birmingham var nære ved å sikre seg Tottenham-spiss Roman Pavljutsjenko i overgangsvinduet som akkurat ble lukket, men da Spurs økte prisen til 12 millioner pund i siste minutt valgte Birmingham å trekke seg, skriver Daily Star.

* Javi Martinez var linket til Liverpool i sommer som erstatter for Xabi Alonso. Som alle har fått med seg valgte manager Rafael Benitez å hente en skadeforfulgt italiener istedenfor, all den tid slike spillere pleier å bli store suksesser i Premier League. Nå har uansett et annet lag fått øynene opp for Athletic Bilbaos spanske midtbanespiller. Denne gangen er det Manchester City som skal ønske å hente Martinez, skriver imscouting.com.

* Om det er Rafael Benitez' geniale spillerkjøp som gjør at Real Madrid har spurt spanjolen om hans fremtidsplaner vites ikke, men klubben skal i hvert fall ønske å gi Juventus kamp om Liverpool-manageren, melder imscouting.com. Det er lov å krysse fingrene for at et av lagene får napp.

* Portsmouth solgte Younes Kaboul til Tottenham nylig. Nå har klubben erstattet ham med tidligere Spurs-forsvarer Ricardo Rocha, skriver Daily Mirror.

* I tillegg skal Pompey være nære ved å sikre seg den serbiske forsvarerer Dusko Tosic, skriver Daily Mail.

* Tottenhams forsvarsspiller Jonathan Woodgate er redd for at han kanskje må legge fotballskoene på hylla. Han har lenge slitt med en lyskeskade som har gjort at han kun har spilt tre Premier League-kamper denne sesongen.

(Kilde: BBC)

Sjekk siste fotballnytt her!
Sjekk siste sportsnytt her!

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere