RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: EPA/Scanpix

Onsdagens Premier League-rykter

Sist oppdatert:
Denne målmaskinen kan være på vei til Old Trafford.

* Vi begynner litt nedover i divisjonssystemet i dagens børs. Crystal Palace-manager Neil Warnock håper å ta med seg Darren Ambrose, Neil Danns and Nathaniel Clyne når han blir Queens Park Rangers-manager.

* Birmingham-boss Alex McLeish har festet sine øyne på Red Bull Salzburg-spissen Marc Janko som har puttet 67 mål på 92 kamper.

* Barcelonas hyperoffensive høyreback Daniel Alves har utelukket en overgang til Chelsea. Brasilianeren skal trives svært godt på Nou Camp.

* Om Valencia bestemmer seg for å selge David Villa til sommeren, står Manchester United klar til å sikre seg den målkåte spanjolen. For et radarpar i så fall: Villa og Wayne Rooney! Det lukter mål på Old Trafford.

Les også: Sorry, Rooney!

* England-manager Fabio Capello har sett seg lei på de stadige sexskandalene som spillerne hans utgir seg i. Nå vil italieneren gjøre det klart en gang for alle hva som venter spillerne neste gang de har umoralske planer før Egypt-kampen på onsdag.

Capello forventer for øvrig å starte med John Terry og Wayne Bridge i oppgjøret. Forsvarskollegene er absolutt ikke venner etter at Terry utførte sengeaktiviteter med eksen til Bridge. City-spilleren gjorde det umiddelbart klart for Capello at ham ikke ville spille med Terry som kaptein siden «Bridge hadde mistet all respekt for Terry».

Ashley Cole har det heller ikke greit om dagen. Kona forlot Chelsea-spilleren etter at det ble klart at også ham hadde vært utro. Skadeproblemer har også satt en brems for Coles videre karriere, og nå har venstrebacken tatt turen til Spania for litt solskinn og for å hele sin brukne ankel.

* Fifas generalsekretær Jerome Valcke innrømmer at Sør-Afrika ennå ikke er i nærheten av å være klare for å avholde sommerens mesterskap, men at alle anleggene skal være ferdig i god tid før det første sparket på ballen den 11. juni.

* Premier League-klubbene skylder drøye 35 milliarder kroner i gjeld. Det er mer enn alle de andre klubbene i de europeiske toppdivisjonene til sammen, ifølge en Uefa-rapport.

En mer detaljert versjon av den saken kan du lese her!

* Den tidligere Notts County-direktøren Sven Göran Eriksson hadde en litt for ambisiøs plan da han var i klubben: Svensken ville hente David Beckham til klubben i et forsøk på å få klubben oppover i divisjonssystemet.

* City-spiller Shaun Wright Phillips har avslått et nytt kontraktsforslag fra blåtrøyene etter som lynvingen føler klubben ikke vil gi han nok i lønn.

* Spanias landslagstrener Vicente del Bosque avfeier aller rykter om at det skal ha vært en klinsj mellom ham og Liverpool-manager Rafael Benítez angående Torres' spilletid på det spanske landslaget.

Benitez vil for øvrig avslå ethvert tilbud fra Real Madrid om den spanske giganten kommer med et forslag om å la Benitez bli manager i klubben.

Kilder: BBC, Daily Mirror, The Guardian, The Sun og Daily Express.

Sjekk siste fotballnytt her!
Sjekk siste sportsnytt her!

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere