Onsdagens Premier League-rykter

Foto: Scanpix

Gjett hvor denne Arsenal-stjerna skal nå.

24.03.10 14:14

Barca og Real Madrid. Ryktene har vært der lenge – men også AC Milan og Manchester City har tidligere blitt koblet til Arsenal-juvelen Cesc Fabregas. Nå kan du legge til et nytt navn på lista – Inter skal være klare for å legge inn et bud på spanjolen, uten at Arsène Wenger mister nattesøvnen av den grunn. Større søvnproblemer har vel franskmannen hatt over London-lagets forsvarsspill i år – ingen av de engelske topplagene har sluppet inn så mange mål som Arsenal. At William Gallas kan bli klar for kvartfinaleoppgjøret i Champions League mot nettopp Barcelona kan muligens redusere søvnmedisininntaket, det samme gjør garantert det faktum at midtstopperen er klar for å signere en ny ettårskontrakt med the Gunners. At Robin van Persie kan bli klar for sesongavslutningen gjør at Wenger skal ha gjort klar sin beste Bordeaux.

Sjekk onsdagens oddstips her!
Sjekk onsdagens tippetips her!

Vi holder oss i London. Ikke bare er det en fin by med verdens beste indiske kjøkken, de har noen av verdens beste fotballspillere der også. Joe Cole går kanskje ikke inn under den kategorien, men Chelsea-fansen vil uansett kunne glede seg over at sjansen for at landslagsspilleren blir værende på Brua har økt nå det siste døgnet. – Jeg skal ikke ha ham, sier sjekkheftekongen Harry Redknapp. Om Cole er like begeistret for at nyheten om at Real Madrids Rafael van der Vaart er på vei til Chelsea (for snaut 90 millioner) sier dog historiene ingen ting om.

Alex Ferguson, Sir sådan, sendte en sms til Blackburn-manager Sam Allardyce og takket ham for 1-1-resultatet mot Chelsea. Til Gary Neville nøyer United-bossen seg med å legge fram en ny kontrakt – backen er ønsket et år til på Old Trafford. Gode nyheter for scouserne, som dermed får spy ut alt de har av eder og galle også neste sesong.

Apropos de andre rødkledte: Persona non grata Albert Riera får ikke lov til å gå til Spartak Moskva på lån, så helt uønsket kan spanjolen ikke være. Uønsket kommer nok aldri Fernando Torres til å bli, men Liverpool-spissen har likevel fått en skrape av landsmann Rafa Benitez. – Han må slutte å miste hodet på den måten, sier Liverpool-sjefen etter Torres oppførsel i borteoppgjøret mot United sist helg.

De var sladderen fra de største klubbene, men aldri en slik spalte uten en Manchester City-henvisning eller to. Vi tar den hyggelige først: - City er laget vi må slå for å kapre fjerdeplassen, mener John Carew-sjef Martin O'Neill. David Moyes er likevel ikke så altfor begeistret for de nyrike stjernene på Eastlands. - De har ingen følelse for klubben, mener Everton-manageren. Bedre blir det kanskje når Gianluigi Buffon kommer til klubben? Juventus håper I alle fall å skvise ut over 250 millioner fra City for sisteskansen.

Fullt så mye klarer ikke Blackburn å hoste opp, men de kan i alle fall skaffe seg en gammel City-keeper: Kasper Schmeichel skal være på vei fra Notts County for ni millioner. «Rotter» og «synkende skip» dukker opp som passende termer.

Da avslutter vi onsdagen med en gammel Norges-venn, som tydeligvis ønsker å gjenoppfriske gamle gloser: Wigan-stjernen Paul Scharner skal være på vei til Fulham, skal vi tro dagens, engelske aviser.

Kilder: The Sun, The Guardian, BBC, Daily Mirror, Sporting Life, Footballtransferleague, Imscouting, Daily Mail, The Sun, Daily Star.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.