Onsdagens Premier League-rykter

Foto: AP/Scanpix

Liverpools kinesiske beiler drømmer om å hente Lionel Messi til Anfield.

04.08.10 12:00

Liverpool har hatt et tung år, men de siste dagene har det sett betraktelig lysere ut for Anfield-klubben. Først kom Joe Cole, og like etter bekreftet kaptein Steven Gerrard at han blir i klubben. Tirsdag gikk også Fernando Torres ut å sverget troskap til den røde trøyen, og på toppen av alt dette kan klubben i løpet av kort tid få en etterlengtet ny eier. Puh!

Og den for øyeblikket heteste kandidaten til å ta over kontrollen i Liverpool er kinesiske Kenny Huang. Navnet «Kenny» oser det i det minste suksess av. Kineseren er også ambisiøs og ifølge Daily Mail vil han hente superstjerner til Anfield. Første mann på listen: Barcelonas Lionel Messi. Jaja, ambisjoner er vel og bra det, herr Huang, men kanskje ingen grunn til å av skaftet.

Få Nettavisens Premier League-rykter på sms: Send PLRYKTER til 2242 (Tjenesten koster 2,- kroner pr. melding).

The Sun skriver også noe om Liverpool onsdag, men det hopper vi glatt over, og kikker i stedet etter nytt om de røde andre steder. Flere andre aviser skriver imidlertid det samme som avisen mann ikke nevner med navn i Beatles-byen, nemlig at danske Christian Poulsen er aktuell som erstatter for Javier Mascherano som trolig forsvinner til Rafael Benítez' Inter.

Poulsens agent - Jerome Bonnesen - har imidlertid uttalt i danske aviser at en overgang til Liverpool er uaktuelt.

I tirsdagens ryktespalte skrev vi at Lassana Diarra kan være et transfermål for Sir Alex Ferguson i Manchester United, og de samme ryktene repeteres på balløya onsdag. Skulle Diarra ankomme, vil trolig Tom Cleverly bli sendt på lån til Bolton.

Mesut Özil blir også fortsatt nevnt i samme åndedrag som United, og nå spekuleres det i at klubben vil sende Anderson, samt 120 millioner til Werder Bremen i bytte med Özil.

I den blå delen av Manchester kan unggutten Gai Assulin snart være klar - en «Football Manager»-kjenning der, altså. Du kan lese mer om nettopp den overgangen ved å klikke her .

Spissjakten til Harry Redknapp i Tottenham pågår fortsatt, og Sporting Lisboas Yannick Djalo skal ennå stå høyt i kurs. Spissen skal være verdsatt til 40 millioner kroner, men Redknapp får ikke forhandle i fred. Newcastle vil være med.

Spurs skal også stå klare til å kvitte seg med midtbanemannen Adel Taarabt. Gode gamle Queens Park Rangers vil hente marokkaneren til Loftus Road for rundt 10 millioner kroner.

James Milner til Manchester City ... gjeeesp! Vi vet vel alle hvordan dette kommer til å ende i grunn. Overgangen er ventet å bli sluttført denne uken, og Stephen Ireland vil gå motsatt vei, samt at Aston Villa får en god slump penger. Okay deal, O'Neill!

Arsenal jakter en ny midtstopper, og tyske Per Mertesacker er en mann Arsène Wenger mener er til å stole på. Spillerens klubb, Werder Bremen, er imidlertid ikke så hypp på å selge.

På det Emirates er det også fortsatt uklart hva som skjer med Francesc Fabregas. Midtbanespilleren skal ha bedt om å få møte med Wenger torsdag for å diskutere framtiden. I Barcelona skal spillerens familie være meget skuffet over at katalanerne enn så lenge ikke har hentet spilleren tilbake.

Få Nettavisens Premier League-rykter på sms: Send PLRYKTER til 2242 (Tjenesten koster 2,- kroner pr. melding).

Tirsdag ble det skrevet at Blackburn ønsket å låne tidligere Molde-spiller Mame Biram Diouf fra Manchester United. Nå skal også Birmingham ha meldt seg på i kampen om spissen.

Keepernytt! Robert Green kan være på vei bort fra West Ham til londonrival Fulham. Hammers-manager Avram Grant håper derfor å sikre seg italienske Federico Marchetti fra Cagliari som erstatter. MEN! Fulham-manager Mark Hughes har gitt beskjed til Mark Schwarzer om at han ikke får dra til Arsenal, og da trenger jo ikke Fulham Green. Spennende.

Chelseas Scott Sinclair kan bli Blackpools neste signering. Spissen skal ha fått tilbud fra både Swansea og Ipswich, men vil foretrekke en overgang til den nyopprykkede klubben.

(Kilder: BBC, The Sun, Daily Mirror, Daily Mail, Daily Express).

Sjekk siste fotballnytt her
Sjekk siste sportsnytt her

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.