RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Onsdagens Premier League-rykter

Foto: JOSE JORDAN (Afp)
Sist oppdatert:
Vi lanserer enda en mulig ny redningsmann for Liverpool.

Liverpool er vedtatt solgt, men alt er i skrivende stund ikke i helt i boks. Det lar vi ligge her, og konsentrerer oss om rykter. Juventus har tenkt å utnytte Liverpools finansielle problemer ved å kjøpe Alberto Aquilani på billigsalg i januar.

Liverpool vil videre selge Ryan Babel for å finansiere et kjøp av Valencias offensivt anlagte midtbanespiller Juan Mata.

Arsenal skal være den mest sannsynlige nye klubben til japanske Keisuke Honda, som kan bli solgt fra CSKA Moskva i vinter.

Få Nettavisens Premier League-rykter på sms: Send PLRYKTER til 2242 (Tjenesten koster 2,- kroner pr. melding).
MOBIL: Få scoringsvarsel for ditt Premier League-lag.

Aston Villa-manager Gerrad Houllier ser til hjemlandet Frankrike, og har satt PSG-spiss Guillaume Hoarau øverst på ønskelisten.

Manchester United ønsker å styrke valgmulighetene på midtbanen ved å hente Athletic Bilbaos Javier Martinez til Old Trafford.

Også Lassana Diarra skal være på blokka til United-manager Alex Ferguson. Real Madrid har sagt at de kan tenke seg å selge midtbanespilleren i januar. Tottenham skal også være interessert, og Liverpool nevnes i samme åndedrag.

Og Everton skal være villig til å slippe Steven Pienaar til Tottenham, mot at Niko Kranjcar går motsatt vei.

Tottenham har for øvrig fått med seg at VMs beste spiller, Diego Forlan, antyder at han kan tenke seg å returnere til England Spurs er på desperat jakt etter en spiss som faktisk kan score mål.

Chelsea kjemper for å beholde Gael Kakuta (19) på Stamford Bridge. Kontrakten hans går ut ved slutten av sesongen, og Bayern München er ventet å banke på døra allerede i januar for å få snakke med spilleren.

En som ønsker seg til Chelsea er den brasilianske spissen Neymar (18), som nå spiller for Santos i hjemlandet.

Manchester United-forsvarer Ritchie De Laet er nær en permanent overgang til Sheffield United.

Robert Pires (36) trener med sin gamle klubb Arsenal, men det er Birmingham som ligger først i køen når det gjelder å gi den franske midtbanemannen en kontrakt.

Evertons forsvarsspiller John Heitinga er midtpunktet i en tysk dragkamp mellom Wolfsburg og Bayern München.

Tottenham fikk nylig godkjent bygging av nytt stadion rett ved siden av nåværende White Hart Lane, men leverte dagen etter også en søknad om å få bruke Londons Olympiastadion etter lekene i 2012. Det er også West Ham interessert i, og West Ham er rasende over Tottenhams forsøk på å ødelegge. West Ham-eier David Sullivan sier at det kommer til å bryte ut opptøyer i Øst-London om Tottenham flytter dit.

Få Nettavisens Premier League-rykter på sms: Send PLRYKTER til 2242 (Tjenesten koster 2,- kroner pr. melding).
MOBIL: Få scoringsvarsel for ditt Premier League-lag.

(Kilder: Daily Mirror, The Sun, Daily Mail, Caught Offside, SportingLife, BBC)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere