Onsdagens Premier League-rykter

Foto: Scanpix/Afp

Wayne Rooney har stoppet kontraktspraten med United – gjett hvor tankene er i stedet!

13.10.10 11:50

Det er mange som har fått kose seg med Wayne Rooney den siste tiden, nå er det enda en som har lyst til å slå kloa i United-spissen.

- Jeg hadde elsket å få jobbe med Rooney, sier Real Madrids president Florentino Perez til den spanske avisa AS.

Nå er det vel heller tvilsomt om Coleen synes at ordene «love» og «Rooney» skal brukes av så mange andre, all den tid hun synes det er vanskelig nok å bruke dem selv, men likevel er det ikke usannsynlig at Real-sjefen får drømmen sin i oppfyllelse. Ifølge den spanske avisa er det nemlig Rooney selv som har stoppet forhandlingene med United om femårskontrakten som var ment undertegnet etter VM – ikke overraskende på grunn av problemene i privatlivet. Blir Madrid neste stopp, skal Peter Crouch være villig til å gi gode råd om utelivet.

Forsvinner Rooney ut Old Trafford-korridorene blir det i alle fall ikke vanskelig for Sir Alex å finansiere et par nye spillere. To navn har allerede dukket opp på radaren, og den ene kjenner vi godt: Andres Lindegaard likte dårlig måten han ble sitert på i den danske avisa BT før gårsdagens Kyrpos-kamp, men holdt nullen og blir på ny koblet til Old Trafford. Flere aviser melder i dag, etter adekvat bruk av google translator og «se hvilke tall jeg traff»-prinsippet på kalkulatoren, at Aalesund-keeperen mer eller mindre er klar for United i januar, til en pris på nærmere 50 millioner kroner.

Lindegaard er likevel ikke den eneste som kan havne på Old Trafford, skal man tro dagens engelske aviser. Karim Benzema har ikke lyktes i Real Madrid, og Sir Alex har lenge vært fan av franskmannen. Nå kobles 22-åringen på nytt til Manchester United, men i London sitter Big Harry også og sikler på den gamle måltyven.

United stopper ikke med det, og neste mann på lista til Ferguson er Lyons midtbanespiller Yoann Gourcuff. Midtbanespilleren står med 24 landskamper for Frankrike, og var sentral i sommerens fransk VM-skandale, da han angivelig ble frosset ut av Nicolas Anelka og Franck Ribery i Uruguay-kampen. Langt triveligere er det selvsagt på Old Trafford, og for nærmere 200 millioner kroner kan Gourcuff se fram til mange hyggelige julebord i Manchester.

Få Nettavisens Premier League-rykter på sms: Send PLRYKTER til 2242 (Tjenesten koster 2,- kroner pr. melding).
MOBIL: Få scoringsvarsel for ditt Premier League-lag.

Godt med plass til Gourcuff blir det også om dagens engelske rykter har rett i følgende: Anderson trives ikke i storbyen i nord, og vil tilbake til Portugal. Med kun to ligakamper i år er det vel uansett lite som tyder på at framtiden til den brasilianske landslagsspilleren ligger på Old Trafford.

I samme by stiger misnøyen. Kanskje ikke overraskende når man velger å kjøpe inn et dusin kvalitetsspisser hvert overgangsvindu, bare for å more seg med en 4-5-1-formasjon når seriespillet settes i gang. Nå er det Emmanuel Adebayor som har sett seg lei på manglende spilletid, og sier at han vil selges hvis han ikke får spile regelmessig.

Utenfor Manchester skjer det lite på en dag engelske aviser mest er opptatt av gårsdagens fadese mot Montenegro . I Tottenham er det likevel litt bevegelse, Mexicos lille magiker Giovani Dos Santos er ikke Harry Redknapps yndling, og Italia ser ut til å være neste stopp – med Genoa, Fiorentina og Roma alle som nye, potensielle arbeidsgivere. Liverpool er det jo også litt aktivitet i for øyeblikket, og navnet Lisandro Lopez (spiss i Lyon) dukker opp i dagens engelske ryktebørs. Den dårlige nyheten? Han er ment som erstatter for Fernando Torres.

Ellers nevnes det at Blackpool-spiss Luke Varney sannsynligvis forsvinner i neste overgangsvindu, David Healy kan gå på lån fra Sunderland til Brighton, mens Jamie O'Hara kan beholde huset om han velger å gå fra Tottenham til West Ham. Det må imidlertid Kenny Miller, om han velger å gå fra Rangers til West Bromwich. For øvrig var Gérard Houllier særdeles glad i franskmenn i sin tid i Liverpool, og ikke uventet ønsker han å hente det samme til Aston Villa. Venstrevingen Franck Tabanou skal toppe Villa-sjefens ønskeliste.

(Kilder: Daily Mirror, The Sun, Daily Mail, Caught Offside, BBC, The Guardian, I'm Scouting, Sporting Life)

Få Nettavisens Premier League-rykter på sms: Send PLRYKTER til 2242 (Tjenesten koster 2,- kroner pr. melding).
MOBIL: Få scoringsvarsel for ditt Premier League-lag.

HTML EMBED

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Mest lest på Sport

Annonsebilag