RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Onsdagens Premier League-rykter

VIL VEKK?: Didier Drogba ryktes å være på vei bort fra Chelsea.
VIL VEKK?: Didier Drogba ryktes å være på vei bort fra Chelsea. Foto: John Walton
Didier Drogba kan være på vei bort fra Chelsea.

Manchester United, Chelsea og Arsenal skal være ute etter samme mann, nemlig belgiske Eden Hazard, som spiller i franske Lille. Franskmennene har visstnok satt en prislapp på 21 millioner pund for ballmagikeren, så får fremtiden vise hvem som er villige til å bla opp.

United skal også være ute etter Borussia Dortmunds tenåring Mario Götze. Den 18-årige offensive midtbanespilleren, som skal ha en prislapp på rundt 10 millioner pund, har spilt seg til fast plass på laget til Dortmund i år. Der har han vist nok til at fotballstorheten Matthias Sammer har trukket ham fram som et av Tysklands største talenter på lang tid, og nå skal altså United være interessert.

Keeper-ryktene fortsetter på Old Trafford. Denne gangen er det Lyons Hugo Lloris som kobles til rollen som Edwin van der Sars erstatter. Ifølge BBC vil han koste engelskmennene rundt 16 millioner pund.

Didier Drogba skal være på vei til Galatasaray, skal man tro engelske aviser. Ivorianeren har ikke vært i sin beste form denne sesongen, og ryktene sier at superstjernen begynner å la seg friste av nye utfordringer og varmere klima. Nå skal altså Galatasaray være villige til å bla opp for å hente den storvokste spissen til sommeren.

Chelsea linkes til Adel Taarabt, som til daglig spiller i Petter Vaagan Moens QPR. Den tidligere Tottenham-spilleren har vært en av QPRs beste spillere i år, og prislappen skal ligge på rundt 9 millioner pund, skal man tro engelske aviser.

Tottenhams evinnelige spissjakt fortsetter. Nå er det igjen Luis Fabiano det snakkes om i korridorene på White Hart Lane. Brasilianeren ser ut til å ha bestemt seg for å forlate Sevilla, og kan være fristet av et opphold i England.

Blackpools spiss Marlon Harewood kan bli lagkamerat med Bjørn Helge Riise i Sheffield United. Laget som sliter i bunnen av Championship har ifølge engelske aviser kommet med en låneforespørsel til Ian Holloway og Blackpool.

(Kilder: Daily Mirror, The Sun, Daily Express, Daily Star, Guardian, The Times, Metro, Daily Mail, BBC)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere