*Nettavisen* Sport.

Onsdagens Premier League-rykter

PÅ VEI BORT?: Nicklas Bendtner, som her depper etter ligacupfinalen, kan være på vei til hatklubben. Foto: Simon Dawson / Ap

Tottenham vil hente spiller fra hatklubben Arsenal.

02.03.11 10:14

Chelsea valgte å leie ut Daniel Sturridge til Bolton. Det kan de nå kanskje begynne å angre på. Sturridge hinter nå nemlig om at han ønsker å få gjort låneavtalen med Bolton permanent. Spissen har scoret fire mål på fire kamper for Bolton, og sier at han nå stortrives med den friheten manager Owen Coyle gir ham.

Arsenal ser på muligheten til å gjøre en byttehandel, der Denilson går fra Arsenal til Juventus, og Felipe Melo går motsatt vei. Det er ikke alt, for på Emirates kan det nå være duket for en kontroversiell overgang.

Tottenham vurderer nemlig å hente Arsenal-spiller Nicklas Bendtner. Dansken skal være frustrert over mangel på spilletid på Emirates, og skal være åpen for å bytte klubb. Det spørs om det i så fall blir en populær overgang, både i Arsenal- og Tottenham-leiren.

Liverpool skal være interessert i i å hente Sissoko. Nei, ikke den gamle Liverpool-spilleren Mohamed Sissoko, men Toulouse sin midtbanespiller Moussa Sissoko. Anfield-laget må regne med å kjempe mot Tottenham og Manchester United i kampen om signaturen hans.

Chelsea skal være veldig interessert i å hente Napolis slovak Marik Hamsik, og hadde speidere på plass for å se 23-åringen da Napoli tapte 3-0 mot Milan nylig.

Manchester United skal være meget nære å signere Anderlechts ving Adnan Januzaj. 16-åringen, som blir kalt «Den nye Beckham», er ventet å skrive under på en fireårsavtale innen kort tid. Januzaj skal ha en innleggsfot som gjorde at Sir Alex Ferguson fattet interesse med en gang.

Manchester City kan snike seg foran Chelsea, i rotteracet om Real Madrids superstjerne Kaká. Det fordi de vil bruke Emmanuel Adebayor som en del av avtalen. Adebayor er i Real Madrid allerede, men er bare på lån.

Georginio Wijnaldum skal være på vei til Premier League. Feyenoord-stjerna skal være i søkelys til mange engelske klubber.

Ryktene om Didier Drogbas avgang i Chelsea fortsetter. Gårsdagens kamp mot United illustrerer det som skal være Drogbas problem - Fernando Torres og Nicolas Anelka står foran ham i spisskøen. Nå skal franske og amerikanske klubber snuse på ivorianeren. Drogba har heller ikke vært i kjempeform denne sesongen, og mange Chelsea-fans spekulerer nå i om 32-åringen er over toppen.

Kilder: BBC, Metro, Sunday Mirror, Mail on Sunday, CaughtOffside.com, Goal.com, Daily Star Sunday, Sunday Express, Sky Sports.

HTML EMBED

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag