RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Onsdagens Premier League-rykter

Foto: Pa Photos/Scanpix
Sist oppdatert:
Er Tevez på vei bort fra City?

Det kommer nok ikke som en overraskelse at det går rykter rundt Carlos Tevez. Det er ikke lenger enn tre måneder siden Tevez skal ha lagt inn en skriftlig søknad om å forlate Manchester City, og nå skal han igjen være på vei bort.

Tevez skal nemlig være aktuell for italienske Inter til sommeren. Italienerne skal være villige til å legge 40 millioner pund på bordet for argentineren.

Inters president Massimo Moratti har alt møtt Tevez` representanter, men det er uvisst om stjernespissen selv er interessert.

Sunderlands ungdomslandslagsspiller Jordan Henderson (20) har hintet om at han vil bli i klubben.

Det kommer nok som en dårlig nyhet for Chelsea og Manchester United, som skal være interessert i unggutten.

Arsenal vil forsterke. Nå er de visstnok klare til å gjøre et forsøk på å hente Everton-duoen Jack Rodwell og Sylvain Distin, som begge sees på som en løsning på Arsenals problemer i midtforsvaret.

Rodwell er verdsatt til 15 millioner pund, og er det noe Arséne Wenger ikke liker, bortsett fra dommere, er det høye prislapper.

CSKA Moskva er fast bestemt på å beholde japanske Keisuke Honda, som sies å være i søkelyset til Arsenal og Liverpool. Japaneren er verdsatt til 12 millioner pund, noe som er langt mer enn engelskmennene har lyst til å legge på bordet.

Zlatan Ibrahimovic, som nå er på lån i Milan fra Barcelona, har visstnok forandret mening etter at det ble kjent at han hadde et ønske om å avslutte karrieren i Milan.

Nå skal han være lysten på å avslutte i Premier League, og kan nå bli et mål for Manchester City og Chelsea.

Paris St. Germain skal vurdere å legge inn et bud på fire millioner pund for Shaun Wright-Phillips i sommervinduet. Trolig vil City kreve langt mer for den engelse landslagsspilleren.

West Hams keeper Marek Stech er ønsket av Napoli. Italienerne er villig til å betale rundt to millioner pund for unggutten.

Aston Villa skal se på mulighetene for å hente Basels midtbanespiller Xherdan Shaqiri til klubben. De får trolig konkurranse fra Villareal og Zenit St. Petersburg, som skal være meget interessert i Shaqiri.

Til slutt:

Inter Milan skal være interessert i å hente Tottenhams stjernespiller Luka Modric. Tottenham selger nok ikke billig, og Inter må trolig ut med rundt 40 millioner pund, skal de ha mulighet til å hente den lille magikeren fra White Hart Lane.

Kilder: BBC, Metro, Sunday Mirror, Mail on Sunday, CaughtOffside.com, Goal.com, Daily Star Sunday, Sunday Express, Sky Sports, Sportinglife.com

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere