RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Onsdagens Premier League-rykter

Foto: BORIS HORVAT (AFP)
Utålmodige eiere vil hente Sergio Aguero og svigerfar Maradona til Premier League.

Manchester United forventer å forsterke med to eller tre spillere til sommeren. Mer om det her.

Blant de heteste United-kandidatene nevnes Schalke-keeper Manuel Neuer, Inters Wesley Sneijder, Bonton-forsvarer Gary Cahill og Evertons midtbanemann Jack Rodwell. I tillegg følges Ajax-stopper Jan Veronghen tett.

Manchester Citys forsvarer Aleksander Kolarov er ønsket i AC Milan.

Nigel Reo-Coker har ikke fornyet sin kontrakt med Aston Villa, og Newcastle vurderer å gjør et fremstøt for å sikre seg midtbanespilleren.

Blackburns eiere, det indiske selskapet Venky’s, har angivelig mistet tålmodigheten med manager Steve Kean – han har jo tross alt sittet i drøyt tre måneder nå. Erstatteren de vil hente er angivelig ingen ringere enn en viss Diego Armando Maradona. De håper også at Maradona kan overtale svigersønn og superspiss Sergio Aguero til å bli med på lasset til Nordøst-England.

Atetico Madrid-president Enrique Cerezo ler godt, men avviser ryktene om at klubbens keeper David de Gea allerede skal være solgt til Manchester United.

Aston Villas Robert Pires (37) har ikke tenkt å legge opp, men vurderer tilbud fra Australia, Qatar og USA som alternativer etter at kontrakten hans går ut i mai.

Chelsea vil forsterke på høyreback og mener at den nederlandske landslagsspilleren Gregory van der Wiel kan være mannen. Ajax-spilleren vil trolig koste i overkant av 100 millioner kroner.

Birmimhams Lee Bowyer (34) er ønsket av Queens Park Rangers foran neste sesongs comeback i Premier League.

Wolverhampton vurderer Jeremie Aliadiere som dekning for skadde Kevin Doyle. Den franske spissen er løst fra sin kontrakt med Middlesbrough.

Bolton vurderer å bruke over 50 millioner kroner på Monacos Park Chu-Young.

Kilder: BBC, SkySports, Caughtoffside.com Sporting Life, Daily Mail, Daily Mirror.»

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere