RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
(AFP/Scanpix)

Onsdagens Premier League-rykter

Sist oppdatert:
Madrid neste, John?

José Mourinho har nok andre ting enn John Terry i hodet akkurat i dag, men ifølge den italienske avisa La Gazzetta dello Sport så kan Terry bli noe av det viktigste for portugiseren i sommer. Avisa mener nemlig å vite at Mourinho seriøst vurderer å hente Chelsea-kapteinen til Real Madrid i sommer. Håpet er selvsagt at hans tidligere spiller vil kunne levere like bra – eller bedre – enn det Ricardo Carvalho har gjort i Real-forsvaret.

Så spørs det om Terry, som tjener 1,6 millioner i uka i Chelsea, og kun har spilt for Chelsea i karrieren sin, lar seg lokke til sydligere breddegrader. Én Premier League-spiller er Mourinho i alle fall ikke interessert i neste sesong, og det er Manchester Citys Emmanuel Adebayor. Han er nå leid inn til Real, men ifølge The Sun så kommer Mourinho til å la ham reise tilbake til City uten å gjøre noe forsøk på å sikre seg ham på permanent basis når leieavtalen utløper.

Om en John Terry-overgang høres vill ut, så er det nok større sjanse for at Arsenal-kaptein Cesc Fabregas ender på sydligere breddegrader. The Sun skriver at Arsène Wenger IKKE vil stå i veien for et klubbskifte, etter at han overtalte spanjolen til å ta et ekstra år i Arsenal i fjor.

Prisen? 35 millioner pund. Spørsmålet er om Javier Mascherano også blir en del av en større avtale mellom Barcelona og Arsenal, eller om Inter, som sikler etter 23-åringen, kan kuppe hele overgangen.

Få Nettavisens Premier League-rykter på sms: Send PLRYKTER til 2242
(Tjenesten koster 2,- kroner pr. melding)

Peter Odemwingie, som har vært en sensasjon for WBA denne sesongen, er imidlertid ikke så opptatt av å flytte på seg sørover. Juventus skal være interessert, men spissen sier at han helst vil fortsette under Roy Hodgsons ledelse i Premier League.

Da kan det bli atskillig mer trøkk rundt Blackburns Phil Jones til sommeren. Den engelske U21-spilleren har storspilt for Morten Gamst Pedersens klubb denne sesongen, og skal allerede være på ønskelista til Manchester United. Dermed kan det bli dragkamp. Mandag imponerte Jones nemlig stort foran øynene til Liverpools Kenny Dalglish og Damien Comolli.

Jones vil imidlertid ikke være av de billigste. Han skrev under på en langtidskontrakt med Blackburn senest for en måned siden, og storklubbene må nok ut med 15 millioner pund for å få kloa i unggutten. Spørsmålet er nok hva som skjer med Jones – og prisen – hvis Blackburn rykker ned.

Når det gjelder United så flørter Wesley Sneijder videre med dem. – Det er en herlig klubb, sier han – uten at det behøver å ende med en overgang til sommeren av den grunn.

Én spiller får United imidlertid kloa i onsdag. 16 år gamle Declan Dalley skriver visstnok under for de røde i dag, etter at det for et par uker siden ble kjent at unggutten skulle til United.

Få Nettavisens Premier League-rykter på sms: Send PLRYKTER til 2242
(Tjenesten koster 2,- kroner pr. melding)

Da nærmer det seg slutten for onsdagens rykter, men vi tar med at både Blackpool og Bolton følger med på utviklingen rundt David Nugent. Portsmouth-spissen er ventet å forlate klubben sin i sommer. Dessuten ønsker russiske klubber sine egne hjem. Spartak Moskva vil ha Yuri Zhirkov ut sesongen, mens Zenit St. Petersburg vil ha hjem Andrej Arshavin.

Helt til slutt: West Ham ser på en portugisisk 3. divisjonsspiller. Marcio Dieb imponerte under et prøvespill , og er nå invitert tilbake til London. Det vil koste engelskmennene 500.000 pund hvis de vil hente ham fra Barreirense, uten at man kanskje behøver å tenke så mye på det – det er vel ikke sikkert at Avram Grant overlever lenge nok til å signere ham uansett.

Og det var det.

På min nest siste arbeidsdag i Nettavisen.

(Kilder: BBC, Teamtalk, Sporting Life, The Sun, Daily Mirror, Daily Star, Daily Express, Daily Mail)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere