Onsdagens Premier League-rykter

Foto: AFP/Scanpix

Eden Hazard, Hulk, den «nye Alex Oxlade-Chamberlain» og mye mer.

12.10.11 10:11

Lenge gikk det gjetord om den «nye Theo Walcott», også kjent som Alex Oxlade-Chamberlain. I sommer fikk den talentfulle unggutten sin overgang til Arsenal. Men det går fort for seg på balløya og nå har media allerede funnet en «ny Alex Oxlade-Chamberlain». Han heter Matt Lecointe, er 16 år gammel og spiller for Plymouth Argyle i League Two, skriver Daily Mirror.

Og den godeste Lecointe blir allerede koblet til en rekke storklubber. Liverpool, Manchester United og selvfølgelig Arsenal skal angivelig være interessert i unggutten. Lecointe fikk sin debut for A-laget til Plymouth så sent som i august i år, da klubben hans tapte 1-0 for Milwall. Den gang kom spissen inn som innbytter for Jared Sims og må ha gjort en brukbar figur.

Manchester United og Arsenal kan også ende opp med å kjempe om en annen spiller, dog en som er noen år eldre. Ricardo Montolivo har ved flere anledninger blitt satt i forbindelse med Arsenal, men nå skal også Sir Alex Ferguson ha fattet interesse for midtbanemannen. Montolivo spiller til daglig i Fiorentina, men står uten kontrakt til sommeren.

Arsène Wenger snuser også på stjerneskuddet Eden Hazard. Belgieren, som spiller i franske Lille, er spådd en lysende fremtid. Real Madrid skal også være på jakt etter supertalentet.

Ryktene rundt «The Gunners» er mange denne onsdagen. Porto-spilleren Hulk skal også stå på ønskelisten til Arsenals manager, om man skal tro ryktene. Det er talkSPORT som melder at klubben fra Nord-London skal være villig til å punge ut rundt 23 millioner pund for den målfarlige brassen. Hulk er imidlertid i trøbbel i Portugal, på grunn av en episode som inntraff i 2009.

Vi avslutter Arsenal-kanonaden med at klubben kikker nærmere på Toulouses Aymen Abdennour. Han er forsvarsspiller og hevder selv at Premier League-klubben er interessert.

Da forflytter vi oss tilbake til Manchester. Den røde klubben fra industribyen har fått en knallstart på sesongen, men er ikke ukjent med å styrke stallen ytterligere i januar. Midtbanemannen Bruno Soriano skal ha fanget interessen til Uniteds skotske manager. Den taklingssterke spilleren er verdsatt til 8,7 millioner pund og spiller til daglig for spanske Villarreal i La Liga.

Så over til den lyseblå delen av Manchester. City-manager Roberto Mancini skal ha planer om å raide Champions League-rival Napoli. Marek Hamsik og Ezequiel Lavezzi er aktuelle.

Tottenham håper å fortsette sin spissjakt i vinter. Moussa Sow fra Lille i Frankrike skal være ett alternativ. Han vil koste Spurs-manager Harry Redknapp rundt 12 millioner pund. Londonklubben skal også vurdere å hente både Didier Drogba og Alex fra byrival Chelsea. For at en slik avtale skal bli en realitet, må Redknapp trolig ut med rundt 15 millioner pund.

Newcastle skal også ha penger til rådighet når overgangsvinduet åpner etter jul og ser til Tyskland og Nederland i jakten på forsterkninger. Tyneside-klubben skal angivelig ha både Bayer Leverkusens Eren Derdiyok og FC Twentes Luuk de Jong i kikkerten. Begge er offensive spillere. de Jong ble for øvrig koblet med en overgang til Liverpool så sent som i forrige uke.

Everton ønsker å hente Valencias Ever Banega til Goodison Park, men må belage seg på kamp fra Bayern München i jakten på argentinerens signatur.

Roberth Huth ønsker mer spill for det tyske landslaget og tror derfor at en overgang fra Stoke til Wolfsburg kan være en god idé. Tyske Huth har vært i England siden 2001.

Fulham-manager Martin Jol ser mot sin gamle klubb Ajax, i jakten på ytterligere offensiv kraft. Manageren ønsker å hente Mounir El Hamdaoui fra den nederlandske toppklubben.

Lyst på flere rykter fra Premier League? Nettavisen sender deg ryktene fra Premier League på sms: Send PLRYKTER til 2242 (Tjenesten koster 2,- kroner pr. melding).

Kilder: BBC, Sportinglife, Daily Mirror, The Sun, talkSPORT.

HTML EMBED

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.