Gå til sidens hovedinnhold

Onsdagens Premier League-rykter

Kan denne gamle guden være noe for engelsk fotball?

Arsenals lynhurtige kantspiller Theo Walcott er ønsket i Juventus. Italienerne vil hente 22-åringen til sommeren, og en overgang kan få konsekvenser for flere andre klubber. Juventus vil nemlig selge Milos Krasic til Chelsea for å skaffe til veie penger til Walcott-overgangen. Krasic blir i Chelsea sett på som en billigere versjon av Luka Modric.
(TalkSport)

Og vi holder oss i Juventus en liten stund. Spisslegenden Alessandro del Piero (36) vil ikke bli tilbudt noen ny kontrakt av «Den gamle damen», noe som skal ha satt griller i hodet på en rekke Premier League-klubber. Ti år for sent, vil mange mene.
(Daily Mail)

Boca Juniors avviser at det vil være aktuelt for dem å hente Carlos Tevez. Argentinerens lønn er rett og slett for høy, og så lenge ikke spissen vil godta et massivt lønnskutt er en overgang utelukket.
(Daily Mail)

Newcastle er svært nær å sikre seg Sochaux-spiss Modibo Maiga for rundt åtte millioner pund.
(Daily Mirror, Daily Mail, The Sun, Daily Star)

Tottenham vil raide Barcelona for høyreback Martin Montoya (20) og midtstopper Marc Bartra (20), som har spilt henholdsvis to og tre kamper i La Liga for den katalanske storklubben.
(Inside Futbol)

Robin Van Persie har nektet å snakke med Arsenal om å forlenge kontrakten med klubben som går ut sommeren 2013. Dermed kan Arsenal bli fristet om Real Madrid faktisk kommer med et bud på 30 millioner pund til sommeren.
(Caught Offside)

Manchester United og Arsenal kjemper om Dinamo Zagrebs midtbanespiller Mateo Kovacic. 17-åringen blir i likhet med de fleste gode midtbanespillere fra Kroatia kalt «den nye Luka Modric» i britisk presse, og United er visst favoritt til underskriften hans i øyeblikket.
(Metro)

QPR-manager Neil Warnock ønsker å låne Manchester United-spiss Federico Macheda fra januar og ut sesongen.
(Daily Star)

Barcelona–stopper og kreftrekonvalesent Eric Abidal (32) hevder at han er ønsket av Manchester City.
(The Sun, Daily Mail)

David Beckham skal ha utelukket comeback i Premier League, og valget står nå mellom å forlenge kontrakten med LA Galaxy eller å dra med seg kona til atter en motemetropol og signere for Paris St. Germain.
(Daily Mirror)

Wigan kunne tenke seg å forbedre seg en smule defensivt, og mener at FC Dallas-spilleren George John er akkurat en slik smule.
(Daily Mirror)

Genk-sjef Mario Been skal være villig til å selge Kevin de Bruyne til Chelsea. I kveld kan Chelsea-fansen får se den offensive midtbanespilleren i aksjon når de to klubbene møtes i Mesterligaen.
(Tribalfootball)

Liverpool har fått smaken på uruguayanere etter Luis Suarez’ ankomst til klubben, og forhandler nå med ligamesterne i det søramerikanske landet, Nacional, om en avtale som gir Liverpool forkjøpsrett på klubbens unge spillere.
(BBC)

Lyst på flere rykter fra Premier League? Nettavisen sender deg ryktene fra Premier League på sms: Send PLRYKTER til 2242 (Tjenesten koster 2,- kroner pr. melding).

Reklame

Black Week hos Ekstralys: Gjør kupp på billykter, arbeidslys og xenonsett