RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Onsdagens Premier League-rykter

Foto: FELIX ORDONEZ (Reuters)
Liverpool på shopping i Barcelona.

Gary Cahill spiller i Premier Leagues dårligste forsvar, om vi skal evaluere etter antall innslupne mål så langt i år, nemlig hos Bolton. Likevel er han en ettertraktet herremann. Helt siden i sommer er han blitt koblet til Arsenal og Totteham, men nå forbereder Chelsea et bud på åtte millioner pund for den 25 år gamle landslagsstopperen.
(Daily Mail)

Men øverst på ønskelisten til Chelsea-manager Andre Villas-Boas står Genk-kant Kevin De Bruyne.
(footylatest)

Didier Drogba kan imidlertid forsvinne fra Chelsea i januar. Milan vurderer et bud på spissen, som er kontraktsløs til sommeren.
(TalkSport)

Som erstatter for Drogba vurderer Chelsea Napolis Edison Cavani. Den italienske klubben mener at spissen er verdt 35 millioner pund, og vil nok helst vente med å selge til sommeren. Også Tottenham nevnes i jakten på Cavani.
(London Evening Standard)

Robin van Persie har nesten på egenhånd sendt Arsenal et stykke opp på tabellen, og man skulle derfor tro at klubben vil stå i mot et solid bud fra Inter, noe som er ventet i januar. Så spørs det om nederlenderen vil ta en Fabregas/Nasri og offentlig ønske seg vekk og ødelegge stemningen.
(TalkSport)

Alexander Tetteys lagkamerat i Rennes, den defensive midtbanespilleren Yann M’Vila kommer trolig til å ende i Arsenal eller Real Madrid, ifølge lagkamerat Kader Mangane.
(Metro)

Liverpool er nok ikke helt fornøyd med tingenes tilstand etter 0-0 hjemme mot Swansea. Barcelonas David Villa kan være løsningen på problemene, tror Kenny Dalglish, og vurderer et bud på 34,2 millioner pund for spanjolens signatur.
(Caughtoffside)

Men Liverpools handletur i Barcelona stopper ikke der. Også forsvarsspiller Seydou Keita er aktuell for scouserne.
(El Mundo)

Inter har gitt beskjed til Manchester United om at de kan få kjøpe Wesley Sneijder for 40 millioner pund.
(Daily Star)

Tidligere QPR-spiller Dani Parejo er nå i Valencia, men får lite spilletid. Da kan løsningen være å bli lånt ut til Everton eller Fulham.
(TalkSport)

Såpeoperaen om David Beckhams fremtid ruller videre, og er i ferd med å ta en uventet vending. Den mexicanske klubben Xoloitzcuintles Tijuana (ja, jeg copy-pastet første del av det navnet) har nå meldt seg på i kampen. De vil låne ham i et halvt år neste vår, og vil tilby ham muligheten til å bli boende i Los Angeles, frakte ham til og fra trening og kamper med privatjet samt lønne ham med rundt en million pund i måneden for hans tjenester.
(TalkSport)

Tottenham har fortsatt ønsker om å forsterke til tross for en solid høstsesong, men de må se langt etter den brasilianske spissen Leandro Damiao. Internacional har angivelig fått et bud på 34 millioner pund fra en ikke navngitt Ukrainsk klubb.
(Metro)

I stedet ser Tottenham ut til å gå for Juventus-spiss Amauri (31), noe som kan føre til at Jermain Defoe selges til QPR i januar.
(Daily Mirror)

Sitter du i et møte, i klasserommet eller på date? Ikke gå glipp av ryktene av den grunn. Få Nettavisens Premier League-rykter på sms: Send PLRYKTER til 2242 (Tjenesten koster 2,- kroner pr. melding).

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere