Onsdagens Premier League-rykter

Foto: Getty Images / All Over Press

Toppklubb er på jakt etter Manchester City-spiller.

Ryktene fosser videre med samme kraft, og her er de vi fant onsdag:

Benficas argentinske landslagsspiller Nicolas Gaitan nærmer seg en overgang til Manchester United. Ifølge agenten hans skal klubbene allerede være i samtaler om en overgang, og prislappen er ventet å ligge på omkring 25 millioner pund.
Kilde: Metro

Rødtrøyene skal samtidig være ute etter Independiente-spissen Patricio Rodriguez, men kan vente seg konkurranse fra Benfica, Udinese og Marseille.
Kilde: Daily Mail

Queens Park Rangers har fått ny og rik eier, og klubben ventes å handle stort i januar. Nå kobles klubben til en sjokkovergang med Aston Villas Darren Bent. Trolig må QPR ut med omkring 13 millioner pund for storscoreren.
Kilde: Daily Mirror.

Manchester City har i likhet med Queens Park Rangers nok av penger å rutte med, og det blir spennede å følge med på overgangsaktiviteten i januar. Det siste ryktet er nettopp det, spennende. Eden Hazard skal nemlig være høyaktuell på Etihad Stadium. Lille-stjernen har vært koblet til en rekke storklubber i lang tid, men City skal nå prøve å sikre seg stjerneskuddet med et bud på 30 millioner pund.
Kilde: Talksport

Arsene Wenger er også ventet å handle i januar. Nå skal en venstreback stå øverst på ønskelisten, etter at Kieran Gibbs fortsatt har en god stund igjen med opptrening før han er klar for spill. Wayne Bridge skal nå være aktuell i en låneavtale. Bridge har fått beskjed av Roberto Mancini om at hans tid på Etihad Stadium er over.
Kilde: The Guardian

Wolverhampton-manager Mick McCarthy skal etter sigende være på jakt etter Stokes Kenwyne Jones, i et forsøk på å styrke angrepsrekka. Prisen for Jones` tjenester er ukjent.
Kilde: Metro

Chelseas unge og lovende Josh McEachran er gjort tilgjengelig for en låneavtale, og det mangler ikke på interesserte klubber. Aston Villa, Bolton, Swansea og Fulham er alle ute etter å kapre McEachran på lån.
Kilde: The Guardian

(Ryktene fortsetter under bildet)

Foto: Afp/scanpix

Chelsea vil ikke bare sende spillere ut av Stamford Bridge, de ønsker også å hente spillere inn. Nok en gang kobles Boltons Gary Cahill til klubben, og Chelsea skal forberede et bud på syv millioner pund. Bolton-styret er enige om at det er best å selge Cahill, i stedet for å miste ham vederlagsfritt når kontrakten går ut i juni.
Kilde: Daily Mirror

Tottenham skal være på jakt etter å styrke stallen med 19 år gamle Connor Goldson. Unggutten har imponert i Shrewsbury-forsvaret denne sesongen.
Kilde: The Sun

Og til slutt:

Arsenal skal ha lagt ut garnet for å sikre seg Manchester Citys svenske U21-landslagsspiller John Guidetti. 19-åringen har imponert i sin utlånsperiode i Feyenoord, og har scoret 11 mål på 12 kamper.
Kilde: Caughtoffside

Avhengig? Få Nettavisens Premier League-rykter på sms: Send PLRYKTER til 2242 (Tjenesten koster 2,- kroner pr. melding).

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.