Gå til sidens hovedinnhold

Onsdagens Premier League-rykter

Andrei Arsjavin kan havne hos Premier League-rival.

Overgangsvinduet åpner første januar, og det merkes på ryktebørsen. Her er overgangsryktene vi fant onsdag:

Manchester United risikerer å miste to av klubbens største talenter til naborivalen Manchester City. Ravel Morrison og Paul Pogba, som begge var nøkkelspillere da United vant FA-cupen for juniorlag forrige sesong, har kontrakter som går ut etter sesongen.
Kilde: Daily Express

Bayer Leverkusen skal også være interesserte i å hente spillere fra Old Trafford. Nå skal den tyske klubben være i samtaler med Dimitar Berbatov om en overgang, og Berbatovs kontrakt går ut til sommeren. Spissen har et godt forhold til klubben, etter å ha spilt der fra 2001 til 2006. Manchester United har imidlertid en opsjon som gjør det mulig for dem å forlenge kontrakten til Berbatov med ett år - om de skulle ønske det. United må i så fall benytte seg av opsjonen før 1. januar.
Kilde: Daily Mail

Andrei Arsjavin rapporteres å være på vei bort fra Arsenal, etter en lengre periode med mindre gode prestasjoner på gressmatta. Chelsea rapporteres å være interesserte.
Kilde: Metro

Arsene Wenger og Arsenal settes nå i forbindelse med den gamle klubblegenden Thierry Henry, som skal være aktuell på en låneavtale. Wenger nektet tirsdag å kommentere ryktene, så får man tolke det som man vil.
Kilde: Talksport

Manager Arsene Wenger skal samtidig være villig til å vurdere bud på trioen Marouane Chamakh, Andrei Arsjavin og Sebastien Squillaci. Wenger ser på muligheten for å hente flere spillere i januarvinduet, og da må noen ut.
Kilde: Caughtoffside

Arsenal planlegger også å svi av 30 millioner pund for Lukas Podolski, Juan Vargas og Yoann Gourcuff til sommeren, etter å ha kartlagt de nevnte spillerne i lang tid.
Kilde: Footybunker

ACMilan har lenge vært koblet til Manchester Citys Carlos Tevez. Nå skal italienerne ha bestemt seg for å vente til slutten av januarvinduet med å by på spilleren, for å få så gode forhandlingskort som mulig. Milan har tidligere ønsket å låne argentineren, men City skal kun være ute etter å selge.
Kilde: The Mirror

Tottenham er i flytsonen om dagen, og nå skal Harry Redknapp være svært giret på å forsterke i det kommende januarvinduet. Blackburns Christopher Samba står øverst på ønskelisten.
Kilde: Daily Mail

Blackburn skal samtidig ha følere ute for Fulhams Andy Johnson, som skal ha en prislapp på omkring to millioner pund. Blackburn vurderer også å anskaffe seg Watfords Marvin Sordell.
Kilde: The Mirror/Daily Star

(Ryktene fortsetter under bildet).

Florent Malouda skal ha fortalt Chelsea-ledelsen at han ønsker seg bort fra klubben, etter at han har slitt med spilletid siden Andre Villas-Boas kom til klubben.
Kilde: Metro

Portos ettertraktede spiss Hulk har via sin agent fortalt at han ønsker å spille under sin tidligere manager i Porto, Chelseas Villas-Boas. Så gjenstår det å se om Villas-Boas ønsker det samme.
Kilde: Inside Futbol

Basels Xherdan Shaqiri (20) bidro sterkt til at Manchester United røk ut av Mesterligaen. Uansett så er sveitseren nå ønsket av nettopp United. Også Liverpool, der Shaqiri nok allerede er en helt etter hans behandling av United, er ute etter spilleren som allerede har 17 landskamper.
(Daily Star)

Bolton-manager Owen Coyle har latt seg imponere av New York Red Bulls-forsvarer Tim Ream, og ser på amerikaneren som en mulig løsning om Gary Cahill går til Chelsea.
Kilde: Daily Star

Og til slutt:

Den spanske avisen El Mundo Deportivo meldte i natt at Fernando Torres var i ferd med å bli klar for Barcelona, på en tiårskontrakt. 28. desember er Spanias 1. april, så Chelsea-fansen kan puste lettet ut. Eller Barcelona-fansen om du vil.

Avhengig? Få Nettavisens Premier League-rykter på sms: Send PLRYKTER til 2242 (Tjenesten koster 2,- kroner pr. melding).

Reklame

Black Week hos Ekstralys: Gjør kupp på billykter, arbeidslys og xenonsett