RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Onsdagens Premier League-rykter

Foto: Afp
Storklubbene vil handle.

Her er overgangsryktene vi fant onsdag:

Den nyansatte Queens Park Rangers-manageren Mark Hughes skal ha fått beskjed om at han har penger til å handle. Nå skal han være fristet av tanken på å hente Chelseas Didier Drogba til klubben. Drogba har lenge vært i sentrum for overgangsspekulasjoner, og QPR får trolig kamp om tankspissen.
Kilde: Daily Star

Mario Balotelli har avslått rapportene om at han ønsker seg bort fra Manchester City. Det skjer etter avisskriverier om at AC Milan er ute etter å hente ham tilbake til Milano.
Kilde: Talksport

Everton er på spissjakt, og nå har de rettet snuten mot Egypt. Al Ahly-angriper Mohamed Nagy kobles nemlig til Everton, for en overgangssum som skal ligge på seks millioner pund. Nagy har scoret 11 ganger på 18 landskamper for Egypt.
Kilde: Liverpool Echo

Sochaux-spiss Modiba Maiga var nylig svært nær en overgang til Newcastle, men passerte ikke den medisinske testen. Nå håper Maiga på en overgang til Stoke, skal man tro engelske medier.
Kilde: Daily Mirror

Liverpool er blitt koblet til Aston Villa-spiss Darren Bent, men nå står en annen angrepsspiller øverst på ønskelisten. Inter-spiss Luc Castaignos skal nemlig være aktuell for rødtrøyene, men en låneavtale er mest aktuelt.
Kilde: Daily Mail

Tottenham-stopper Sebastien Bassong skal være på jakt etter ny klubb, etter at han har slitt med å få spilletid under Harry Redknapp. 25-åringen er i skrivende stund et femtevalg på stopperplass.
Kilde: Sky Sports

Harry Redknapp skal samtidig ha gitt beskjed til Tottenhams styreformann Daniel Levy om å kaste seg inn i kampen om Gary Cahill. Bolton-stopperens forhandlinger med Chelsea har gått i vranglås, og Redknapp aner en mulighet til å kapre den engelske landslagsspilleren.
Kilde: The Times

Newcastle-spiss Demba Ba har vært sesongens store overraskelse. Nå verserer det rykter om at spissen har en utkjøpsklausul i kontrakten, som tillater ham å forlate Newcastle på billigsalg. Klubben har ikke kommentert dette, men hevder de ikke har mottatt noen bud på den storvokste spissen.
Kilde: Newcastle Chronicle

Samtidig forventer Newcastle at Tim Krul kommer til å bli en ettertraktet mann, etter at keeperen har vært i strålende form denne sesongen. Newcastle håper at en prislapp på 15 millioner pund skal skremme vekk eventuelle interesserte klubber.
Kilde: The Sun

Ryktene fortsetter under bildet.

Carlos Tevez-ryktene fortsetter å flomme over. Nå er det Inter som skal være nærmest argentinerens signatur, og Inter-president Massimo Moratti har beskrevet klubbens interesse som «seriøs». Manchester City nekter fortsatt å gå med på en låneavtale, og ønsker en permanent overgang for den utstøtte spissen.
Kilde: London Evening Standard

Queens Park Rangers-spiss Adel Taarabt ble lenge koblet til Qatar-klubben Al-Sadd, men overgangen henger i en tynn tråd etter at Taarabt ble verdsatt til 15 millioner pund. Al-Sadd skal kun være interessert i å betale halvparten.
Kilde: Metro

Stoke ble tirsdag koblet til VVV-Venlo-spiss Michael Uchebo, men nå kan problemer med arbeidstillatelsen sette en stopper for overgangen.
Kilde: Daily Mail.

Manchester United sliter med å få orden på midtbaneleddet. Paul Scholes har gjort comeback, men klubben jakter ytterligere forsterkninger. Nå kommer trolig Alex Ferguson til gjøre et forsøk på å hente Celtics 22 år gamle Ki Sung-Yeung, som ble kåret til årets spiller i Sør-Korea i 2011.
Kilde: Footybunker

Og til slutt:

Fulham har meldt seg på i kampen om Fleetwoods Jamie Vardy. Den 24 år gamle spissen er verdsatt til én million pund. West Ham, Blackpool og Charlton skal også være ute etter Vardy.
Kilde: Daily Mirror

Avhengig? Få Nettavisens Premier League-rykter på sms: Send PLRYKTER til 2242 (Tjenesten koster 2,- kroner pr. melding).

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere