Gå til nye Nettavisen

Lyst til å se den nye Nettavisen?

RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Onsdagens Premier League-rykter

Foto: AFP/Scanpix
Du trodde ikke at vi ville gi oss bare fordi overgangsvinduet er stengt?

Det er selvfølgelig tynt med overgangsrykter dagen etter at vinduet stengte. Tottenham kuppet tirsdagens show, men ellers var det stort sett vindstille i overgangsvinduet.

Dagen derpå er også rolig.

Den styrtrike, russiske klubben Anzji viste interesse for Arsenals Andrej Arsjavin før overgangsvinduet stengte, men en overgang materialiserte seg ikke. Ifølge Daily Express kan et salg bli aktuelt igjen til sommeren.

Daily Mirror mener imidlertid å vite at selveste Barcelona skal være interessert i Arsjavin, som alltid har drømt om å spille for katalanerne.

Slik var «deadline day»: Tottenham kuppet showet

Barcelonas trener Pep Guardiola vurderte ifølge The Times å sende Manchester City et bud på Carlos Tevez, men lot det være.

Tevez ble værende i City fordi klubben nektet å senke sitt prisforlangende på 25 millioner pund, en sum som nok er i høyeste laget for en spiss som nekter å spille. AC Milan har lenge vært i forhandlinger med City, men gikk aldri med på å betale så mye penger for argentineren.

Les hvorfor: Hun stoppet Tevez-overgang

Når vi først er inne på dette med å bli værende: Ryan Giggs har blitt værende på Old Trafford gjennom samtlige overgangsvinduer i historien. Nå er han ifølge The Sun klar for å bli værende i ytterligere én sesong.

Få oversikt: Her er alle Premier League-overgangene

Den tidligere Chelsea-treneren José Mourinho ryktes å ha bestemt seg for å forlate Real Madrid etter sesongen. Ifølge The Independent er Rafael Benitez og Joachim Löw de heteste kandidatene til å erstatte ham.

Kilde: BBC

Vil du delta i debatten?
Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt. Her kan du enkelt bidra med din mening
(tjeneste under utvikling).

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!