*Nettavisen* Sport.

Onsdagens Premier League-rykter

Foto: Sang Tan (Ap)

Storklubb skal bruke 85 millioner pund, og Luis Suarez står på ønskelista.

Paris St. Germain har i likhet med Manchester City et sugerør inn en arabisk pengebinge, og planlegger å fortsette kjøpefesten til sommeren. Et beløp tilsvarende 85 millioner pund skal være satt av til forsterkninger og Liverpools Luis Suarez står på ønskelisten.
(Daily Mirror)

Arsenal-manager Arsnène Wenger vil forsterke angrepet med West Bromwichs Peter Odemwingie.
(The Sun)

Milan ønsker å utnytte uroen i Chelsea etter sparkingen av André Villas-Boas til å sikre seg underskriften til Ashley Cole.
(TalkSport)

Manchester City og Chelsea har begge Portos robuste storscorer Hulk på handlelisten, men spiller selv sier han ønsker å spille i Barcelona eller Real Madrid.
(TalkSport)

Manchester Uniteds lovende unggutt Paul Pogba (18) er enig med Juventus, og går til den italienske klubben etter sesongen. Sir Alex Ferguson skal være rasende, og Manchester United sitter bare igjen med den obligatoriske utdanningskompensasjonen på noen få hundre tusen euro etter overgangen.
(Daily Mail)

Svenske John Guidetti er blitt en av Europas aller heteste spisser etter 18 scoringer på 17 kamper for Feyenoord denne sesongen. 19-åringen er på lån fra Manchester City, men advarer klubben om at han ikke har lyst til å dra tilbake til Manchester bare for å sitte på benken neste sesong.
(Inside Futbol)

Jonjo Shelvey er ønsket av en rekke Championship-klubber, men Liverpool nøler med å sende 20-åringen ut på lån.
(Liverpool Echo)

Tottenham vil tilby Luka Modric en lojalitetsbonus på 3,5 millioner pund for å bli i klubben, samtidig som de tilbyr midtbanestrategen en kontrakt verdt 100.000 pund i uka.
(Daily Mail)

Blackburn er i ferd med å hente den nederlandske kantspilleren Boudewijn Zenden. Den tidligere Barcelona-, Chelsea- og Liverpool-spilleren er kontraktsløs og kan komme gratis.
(The Sun)

Chelsea og Barcelona er begge ute etter Standard Lieges stjernskudd Michy Batshuayi (18).
(The Sun)

Royston Drenthe er på lån fra Real Madrid til Everton, og forteller nå at han ønsker å bli i Liverpool-klubben.

Få Nettavisens Premier League-rykter på sms: Send PLRYKTER til 2242 (Tjenesten koster 2,- kroner pr. melding - én melding hver dag, og du får instruksjoner om hvordan du avslutter abonnementet i den første meldingen).

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.