RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Onsdagens Premier League-rykter

Foto: Getty Images / All Over Press
Sist oppdatert:
Sir Alex skal være klar for å bruke penger.

Manchester United-manager Sir Alex Ferguson er nok allerede lei av naboen i blått, og det går mot en heftig sommer skal vil tro på britiske aviser. Å spå fremtiden til Eden Hazard er umulig, så i mellomtiden sikler Sir Alex etter Rayo Vallecanos midtbanespiller Michu. 26-åringen skal ikke koste mer enn 3 millioner pund.
(Daily Mail)

Samtidig ønsker United å styrke backplassen, som gjør at en overgang for Leighton Baines er nær. Everton skal kreve 12 millioner pund for engelskmannen.
(Daily Mirror)

Som om ikke dette var nok skal United ønske å styrke troppen med Robert Lewandowski fra Borussia Dortmund. Spissen skal hentes blant annet ved å bytte bort Dimitar Berbatov.
(Daily Express)

Også Uniteds konkurrenter er på banen. Arsenal forsøker for tiden å kvitte seg med flere spillere, inkludert Nicklas Bendtner, Denilson, Sebastien Squillaci og Johan Djourou. Den førstnevnte dansken skal være på vei til Borussia Dortmund. Salgsfesten skal sørge for at London-klubben får midlene som trengs for å hente Blackburns Junior Hoilett.
(Daily Mirror)

Samtidig skal Arsenal ha byttet ut sin interesse for Rennes' Yann M'Vila med Etienne Capoue. Først og fremst fordi han er mye billigere.
(The Times)

London-kollega Tottenham vil også være med å leke. Marseille-spiss Loic Remy sier han fortsatt vil til Spurs, til tross for at de ikke klarte Champions League-plassen. Det eneste kravet han stiller er at Harry Redknapp må bli i klubben.
(Daily Mirror)

Ikke alle vil være i Tottenham, minst én vil ut. Jermain Defoe er lei av å bli sitte på benken, og sier han kan forsvinne i løpet av sommeren.
(Daily Star)

Det er uvanlig stille fra Manchester City hittil. Det eneste ryktet er at Edin Dzeko skjønner at han ikke blir satset på, og at han derfor vil forlate regnfulle Manchester.
(Daily Star)

En klubb som bør skaffe seg en ny manager før de begynner å tenke på spillere er Liverpool. Klubben skal nå gå all in for Louis van Gaal. Enten som manager, eller i en direktør-rolle.
(The Sun)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere