RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: AP/Scanpix

Onsdagens Premier League-rykter

Sist oppdatert:
Manchester City og United kjemper om samme spiss.

Papiss Demba Cissé scoret 13 mål på 14 ligakamper for Newcastle etter overgangen i januar. Det er selvsagt mer enn nok til å vekke interesse hos større klubber. Ifølge Daily Mirror er både Manchester City og Manchester United interessert i senegaleseren.

Manchester City er også ute etter Inters nederlandske midtbanespiller Wesley Sneijder, skal man tro Talksport, mens Manchester United fortsatt er like ved å sikre seg Shinji Kagawa fra Borussia Dortmund.

Midtbanespillere står også på ønskelisten til Arsenal, som helst vil hente Yann M'Vila fra Rennes. Den franske klubben ønsker ifølge Metro å vente til etter EM med å selge 21-åringen.

Martin O'Neil håper han kan gi Adam Johnson en ny kickstart ved å hente Manchester City-spilleren til Sunderland. Den tidligere Celtic-sjefen har ifølge Daily Mirror planer om å bruke den engelske landslagsspilleren på ventrekanten, mens James McClean er tiltenkt en rolle på motsatt kant.

Også West Ham ønsker å forsterke laget etter returen til Premier League. Sam Allardyce hentet Stephen Henderson fra Portsmouth forrige uke, men er fremdeles på utkikk etter keepere. Jussi Jaaskelainen seiler opp som klubbens førstevalg, hevder Daily Mail.

Ifølge rapporter i Spania er seks Premier League-klubber interressert i å sikre seg Real Madrids Joselu, skriver Talksport. West Ham, Southampton og Reading i tillegg til tre klubber som ikke er navngitt, følger 22-åringen, som scoret 22 mål for Real Madrids B-lag forrige sesong.

Andy Johnson kan bli nestemann som forlater Premier League til fordel for Pro League etter at det spillerens agent bekreftet at det har dukket opp interesse fra De Forente Arabiske Emirater. Regjerende mester Al Ain kan være aktuelt som neste stoppested, melder Sport360.

Liverpool har tidligere denne måneden blitt nevnt i sammenheng med Hamit Altintop, som er på vei bort fra Real Madrid. Tyrkeren blir sett på som en mulig Dirk Kuyt-erstatter, men Liverpool må melde seg på kjapt hvis det skal bli aktuelt. Spillerens agent er nemlig i Tyrkia og forhandler med Galatasaray, ifølge Talksport.

Ledley Kings kontrakt med Tottenham går ut om en måned, men midtstopperen vil ifølge Daily Mail bli tilbudt en ny avtale, som strekker seg over ett år.

Så litt managerrykter: Daily Mail hevder at Liverpool håper å lande en avtale med Brendan Rodgers som manager, og Louis van Gaal som ny dirketør innen få dager. Samme kilde skriver at Roberto Martinez' interesse for jobben som Aston Villa-manager har økt etter at Liverpool ser ut til å droppe ham.

Samtidig vil Pep Guardiola møte Roman Abramovitsj ansikt til ansikt før han bestemmer seg om han vil ta over som Chelsea-manager, skriver The Sun.

KONKURRANSE - Vinn EM-ballen:
Vil du vinne EM-ballen som ble testet av LSK-spillerne? Alt du må gjøre for å være med i trekningen, er følgende:

1: Meld deg inn i vår Facebook-gruppe Sport Nettavisen.

2: Send en mail med navn og adresse til konkurranse@nettavisen.no - merk mailen med «EM-ballen».

Vi trekker en vinner blant de påmeldte, og offentliggjør resultatet på vår Facebook-gruppe den 8. juni. Man må altså være medlem i vår Facebook-gruppe for å kunne vinne.

Lykke til!

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere