*Nettavisen* Sport.

Onsdagens Premier League-rykter

ØNSKET: La Liga-president Javier Tebas vil gjerne se både Wayne Rooney og David de Gea i Spania. Foto: Jason Cairnduff (Reuters)

La Liga-president vil ha United-duo til Spania.

18.11.15 11:47

La Liga-president Javier Tebas har innrømmet at han gjerne skulle likt å se Manchester United-kaptein Wayne Rooney i den spanske ligaen. I et intervju med den spanske avisa AS nevner han at han også gjerne skulle sett David de Gea returnere til Spania. I samme intervju sier Tebas for øvrig at han heier på Real Madrid.

Lucas Biglia scoret vinnermålet mot Colombia for Argentina tirsdag kveld. Nå skal Lazio-kapteinen være sterkt ønsket av Liverpool, melder Gazzetta dello Sport. Biglia har i lang tid vært koblet til både Manchester United og Real Madrid.

En annen argentiner som kan se ut til å flytte på seg er Paris Saint-Germains Ezequiel Lavezzi. Angriperens kontrakt med den franske klubben går ut til neste sommer, og han kobles til Barcelona av den spansken avisen Sport. Også Juventus og Inter skal være interessert i å hente den tidligere Napoli-mannen.

Liverpool og Chelsea skal være klare til å gå til kamp om den kamerunske midtstopperen Nicolas N'Koulou, melder den italienske avisa Corriere dello Sport. Summen på stopperen, som til daglig spiller i Marseille, skal ligge på rundt 100 millioner kroner.

Daily Mail melder at Everton også har kastet seg inn i kampen om det serbiske stjerneskuddet Marko Grujic. 19-åringen var del av Serbias under-20-tropp som vant VM tidligere i år, og spilleren er tidligere koblet med Manchester United, Manchester City og Chelsea.

Joel Campbell kan se ut til å være på vei vekk fra Arsenal. Nå melder TalkSPORT at den costaricanske angriperen har vekket interesse hos de tyrkiske storklubbene Fenerbahce og Galatasaray.

Southampton skal ha lagt inn et bud på Cheltenham-angriper Luke Thomas. 16-åringen har imponert stort denne sesongen, og nå har Ronald Koeman fått øynene opp for den unge angriperen, melder The Express. Southampton har tidligere flasket opp superstjerner som Gareth Bale, Theo Walcott og Alex Oxlade-Chamberlain.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.