Onsdagens Premier League-rykter

INVOLVERT: Det hevdes at Cristiano Ronaldo er involvert i prosessen med å hente nye spillere til Juventus. Det kan være dårlig nytt for flere Premier League-klubber.

INVOLVERT: Det hevdes at Cristiano Ronaldo er involvert i prosessen med å hente nye spillere til Juventus. Det kan være dårlig nytt for flere Premier League-klubber. Foto: Jonathan Moscrop (Pa Photos / NTB scanpix)

Juventus vil snyte Premier League-giganter for stortalent.

Benfica-unggutten Joao Felix, som har blitt koblet med flere klubber i Premier League den siste tiden, skal toppe ønskelisten til Juventus. Ifølge The Mirror er det stjernen Cristiano Ronaldo som skal ha hatt en finger med i spillet når det kommer til denne «listen». Ronaldo ønsker angivelig også at hans tidligere lagkompiser i Real Madrid, Isco og Raphael Varane, skal bli hentet til torinoklubben i sommer.

A Bola i Portugal omtaler også ryktene om at Joao Felix kan være på vei til Italia. Juventus skal være villig til å betale rundt 100 millioner euro for spilleren som har en utkjøpsklausul på rundt 120 millioner euro, hevder avisen.

Crystal Palace må trolig senke priskravet sitt om Wilfried Zaha skal få en overgang bort fra klubben i sommer. Tottenham, Arsenal og Manchester United skal alle være interessert, men prisen på 75 millioner pund skal være litt for høy for de nevnte klubbene, skriver Daily Star.

Manchester City skal være bekymret over at Leroy Sané angivelig vurderer å forlate klubben etter at samtaler om en ny kontrakt skal ha brutt sammen, hevder Talksport.

Manchester United jakter en ny høyreback og Tottenhams Kieran Trippier skal være et mulig alternativ for Ole Gunnar Solskjærs klubb. Crystal Palace-spilleren Aaron Wan-Bissaka skal fortsatt være førstevalget til United, men om de ikke slår kloa i ham, kan Trippier være et alternativ, ifølge The Mirror.

Thomas Meunier fra franske PSG blir også nevnt som en mulig høyreback for United. Det er ventet at belgieren kan bli langt billigere enn både Trippier og Wan-Bissaka, skriver The Independent.

Liverpool skal være åpne for å selge Marko Grujic til Atletico Madrid, men krever solide 40 millioner pund for å slippe serberen, hevder ESPN.

Newcastle ser på AC Milan-trener Gennaro Gattuso som en mulig ny manager. Nåværende sjef Rafael Benitez kan forlate klubben etter sesongen, skriver Gazzetta dello Sport.

Manchester City-profilen Riyad Mahrez skal være misfornøyd med lite spilletid i klubben og ifølge Daily Mail kan han komme til å presse fram en overgang bort fra klubben. Manager Josep Guardiola avviste imidlertid dette på en pressekonferanse tirsdag.

Chelsea vil tilby stortalentet Callum Hudson-Odoi en ny kontrakt. 18-åringen pådro seg nylig en skade, noe som skal ha ført til at tyske Bayern Münchens interesse for kantspilleren har kjølnet betraktelig, ifølge Telegraph.

Philippe Coutinho kobles med Chelsea, men en overgang avhenger av om FIFA går med på å utsette londonklubbens overgangsnekt. Manchester United skal imidlertid også være interessert i Barcelona-spilleren, hevder The Mirror.

Atletico-keeper Jan Oblak, som nylig skrev under på en ny kontrakt med klubben, skal være Manchester Uniteds førstevalg om de må ut å finne en erstatter for David De Gea, skriver Metro.

AC Milan snuser på Everton-stjernen Richarlison, ifølge Calciomercato. Prislappen skal imidlertid ligge på rundt 75 millioner euro og Milano-laget er derfor avhengig av å kvalifisere seg for Champions League, for å få i stand en overgang.

Arsenal kobles med 17 år gamle Gabriel Martinelli fra Brasil. Kantspilleren er nå i Ituano, men skal være i ferd med å skaffe seg europeisk pass, ifølge UOL Esporte.

Det er for øvrig ventet at Arsenal-sjef Unai Emery har en tøff sommer i vente når det kommer til overganger, på grunn av klubbens høye lønnsbudsjett, skriver The Mirror.

Romas Edin Dzeko har blitt koblet med West Ham, men spissen skal være klar til å takke nei til Premier League-klubben og heller velge Inter i sommer, melder Calciomercato.

Stoke-keeper Jake Butland skal være på ønskelisten til både Bournemouth og Crystal Palace, men burvokteren blir trolig ingen billig mann, ifølge Daily Mail.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.