Onsdagens Premier League-rykter

PÅ VEI BORT? Manchester Citys Leroy Sané.

PÅ VEI BORT? Manchester Citys Leroy Sané. Foto: Jon Super (AP / NTB scanpix)

Manchester City-stjerne kobles med tyske Bayern München.

15.05.19 11:37

Bayern München skal ifølge Daily Record ha åpnet samtaler med Manchester City om en mulig overgang for kantspilleren Leroy Sané denne sommeren.

Antoine Griezmann forlater Atletico Madrid, det ble kjent tirsdag kveld, og neste stopp er trolig Barcelona. Det skal være tapet mot Liverpool i Champions League som overbeviste katalanerne om at de måtte hente franskmannen, hevder Marca.

Real Madrid skal ha gjort et framstøt mot Manchester United-stjernen Paul Pogba. United skal være åpne for å selge spilleren i en avtale verdt rundt 150 millioner pund, skriver The Independent.

Selv om det hevdes at Chelsea og Real Madrid har kommet til enighet om en overgang verdt 86 millioner pund for Eden Hazard, mener London Evening Standard at londonklubben håper å skvise 100 millioner pund ut av en slik avtale.

Les også: Hvor god kontroll har du på norsk og internasjonal fotball? Test deg selv med Nettavisens fotballquiz! (+)

Gareth Bale kobles med en retur til Tottenham, men skal vi tro The Mirror så er waliseren lunken til dette. Bale skal ikke ha det travelt med å komme seg bort fra Real Madrid og har fortsatt tre år igjen av en kontrakt som angivelig gir ham rundt 600.000 pund i uka, skriver avisen.

Anthony Martial kommer ikke til å bli solgt i sommer, melder ESPN. Franskmannen skal angivelig være én av United-styreformann Joel Glazers favorittspillere.

United er imidlertid svært ivrig etter å bli kvitt Alexis Sanchez og klubben skal være villig til å betale chileneren rundt 12 millioner pund neste år, for at han skal dra på lån til Inter i Italia, ifølge The Mirror.

Everton vurderer å sende backen Jonjoe Kenny ut på lån neste sesong. 22-åringen må finne seg i å stå bak Seamus Coleman i køen om spilletid, melder Liverpool Echo.

Leicester gjør det de kan for å få til en permanent avtale for midtbanespilleren Youri Tielemans. Han har vært på lån i klubben fra Monaco denne vårsesongen. Tottenham og Manchester United skal også ha meldt sin interesse, ifølge Sky Sports.

Leicester-boss Brendan Rodgers håper å få beholde Nampalys Mendy i troppen, selv om Wilfried Ndidi har vært en førstevalg i rollen som defensiv midtbanespiller for klubben etter at nordiren tok over som manager, skriver Leicester Mercury.

Barcelona ønsker å kvitte seg med Philippe Coutinho denne sommeren, men vil ikke akseptere bud på mindre enn 100 millioner euro, melder Sport. Flere klubber i Premier League har blitt koblet med brasilianeren.

Manchester United mener at Napolis forlangende for stopper Kalidou Koulibaly er for drøyt. Italienerne ønsker rundt 90 millioner pund for spilleren. Det betyr at United i stedet kan komme til å se mot Harry Maguire i Leicester eller Milan Skriniar i Inter, melder Independent.

Manchester City håper å hente inn tre nye spillere i sommer. Klubben ønsker en defensiv midtbanespiller, en forsvarsspiller og en angrepsspiller, ifølge ESPN.

Isaac Hayden er i ferd med å forlate Newcastle, men han må avvente til situasjonen rundt manager Rafael Benitez er endelig avklart. Det er nemlig Benitez som har siste ord når det gjelder spillere som skal komme og gå fra klubben, skriver Newcastle Chronicle.

Barcelona skal være svært nær ved å sluttføre en overgang for Ajax-stopperen Matthijs De Ligt. Nederlenderen har blitt koblet med en rekke klubber i det siste, men det meste tyder på at han velger katalanerne, skriver Marca.

Tottenham skal være Ryan Sessegnons foretrukne valg av ny klubb, hevder London Evening Standard. Han ønsker å bli boende i London og jobbe med Mauricio Pochettino. Manchester United skal også være ute etter unggutten.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.