Onsdagens Premier League-rykter

BLIR IKKE ENIG: Manchester United og David De Gea forhandler om en ny avtale.

BLIR IKKE ENIG: Manchester United og David De Gea forhandler om en ny avtale. Foto: Adrian Dennis (AFP / NTB scanpix)

Manchester United sliter med å komme til enighet med stjernen.

22.05.19 12:23

Petr Cech kommer trolig til å forlate Arsenal og kobles med jobben som sportsdirektør i gamleklubben Chelsea. Det betyr at londonklubben må hente inn en ny keeper og 20 år gamle Markus Schubert fra Dynamo Dresden skal være aktuell. Han kan komme gratis til klubben denne sommeren, melder tyske Bild.

Manchester United nærmer seg en avtale for Swansea-vingen Daniel James og han kan bli klubbens første sommersignering, skriver Daily Mail.

United må ut med rundt 50 millioner pund om de skal slå kloa i Crystal Palace-back Aaron Wan-Bissaka, hevder The Mirror. Ole Gunnar Solskjær skal se på ham som en ideell forsterkning i forsvaret før neste sesong.

Manchester United-keeper David De Gea skal ha takket nei til det som angivelig er klubbens siste tilbud i forhandlingene om en ny kontrakt. Spanjolen har rundt ett år igjen av sin nåværende avtale med United, ifølge The Sun.

Paul Pogba er også en mann det er mye rykter rundt og franskmannen skal være aktuell for Real Madrid. Skal vi tro ESPN vil United tilby Pogba rollen som kaptein, i et håp om at det overbeviser ham til å bli værende.

Chelsea-boss Maurizio Sarri skal være ønsket av Juventus. Roma skal også være interessert i Sarris tjenester som manager, ifølge Sky Sports.

Chelsea kommer trolig ikke til å stå i veien for Sarri om han ønsker å dra til en ny klubb. Juventus, eller andre klubber, må imidlertid ut med rundt 5 millioner pund i kompensasjon til de blå, melder The Telegraph.

Tottenhams interesse for Wilfried Zaha fra Crystal Palace skal ha kjølnet betraktelig, skal vi tro London Evening Standard. Grunnen til det skal være at Palace forlanger rundt 100 millioner pund for angrepsspilleren.

Spurs skal i stedet ha hatt samtaler med spanske Celta Vigo om en overgang for spissen Maxi Gomez. Han skal ha en utkjøpsklausul på rundt 43 millioner pund, ifølge The Daily Star.

Newcastle og West Ham skal begge være på jakt etter Club Brugge-brassen Wesley Moraes, skriver The Mirror.

Antonio Conte skal ha vunnet sin tvist med Chelsea og londonklubben må ut med 9 millioner pund i erstatning til italieneren, som ble sparket fra klubben sist sommer, melder The Times.

Derby-manager Frank Lampard kobles med en jobb i gamleklubben Chelsea, men ser også ut til å ha planer for livet i Premier League med sin nåværende klubb. Lampard håper å hente inn tidligere lagkamerat Gary Cahill om Derby slår Aston Villa i play off-finalen og rykker opp til Premier League, hevder The Mirror.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.