*Nettavisen* Sport.

Onsdagens Premier League-rykter

LØNNSØKNING: Jadon Sancho har gjort sakene meget bra i Tyskland, og nå får han betalt for strevet.

LØNNSØKNING: Jadon Sancho har gjort sakene meget bra i Tyskland, og nå får han betalt for strevet. Foto: Guido Kirchner (AFP)

Jadon Sancho skal være på blokka til flere storklubber, og nå tar Borussia Dortmund grep for å beholde juvelen.

21.08.19 08:34

Daniel Sturridge skal ha ankommet Tyrkia for sin medisinske sjekk med Trabzonspor, skriver Liverpool Echo.

Mye tyder på at fremtiden til Marcos Rojo ikke er på Old Trafford under Ole Gunnar Solskjær. Nå melder tyrkiske A Spor at argentineren skal være ønsket av Fenerbache.

Én som derimot skal være sterkt ønsket av Solskjær, er Jadon Sancho - som til daglig spiller for Borussia Dortmund. Bild skriver at de gulkledde har doblet lønnen til den unge engelskmannen, nettopp for å holde klubber som United på avstand.

LES: Mason Greenwood, den neste superstjernen i United?

Vi holder oss til dels i Manchester. 16 år gamle Eduardo Camavinga noterte seg for en sylfrekk målgivende mot Paris Saint-Germain i helgen, og nå skal Manchester City være blant klubbene som følger spillerens situasjon tett. Tottenham og Arsenal nevnes også av Daily Mail som klubber som skal være interessert.

I sommer var Southamptons Mario Lemina koblet med flere storklubber - og lagde til og med en Twitter-video av sine beste høydepunkt i Southampton-drakta for å (kanskje) vise klubbene hva han kan bidra med. Hvis vi skal tro RMC, vekket det interessen til Monaco, som skal ha sikret seg spilleren på et sesonglangt lån.

Der kan han få selskap av Tiemoue Bakayoko, skriver L´Equipe, uten å presisere om det dreier seg om et utlån også for Chelsea-spilleren.

Tottenhams Georges-Kevin N`Koudou skal også nærme seg et utlån, men han reiser i så fall fra London til Tyrkia og Besiktas, skriver TRT Sport.

London er en flott by, og det er en by Michy Batshuayi ønsker å bli værende i. London Evening Standard skriver at spissen ønsker å kjempe om en plass i laget under Frank Lampard, til tross for at han er bak Oliver Giroud og Tammy Abraham på lagutvalget akkurat nå.

På vei ut er derimot Davide Zappacosta. Sky Sports melder at italieneren skal gjennomføre sin medisinske sjekk med Roma på onsdag - før et sesonglangt lån kan bekreftes. Her venter vi bare på en offentliggjøring, ettersom Roma allerede har bekreftet at spilleren er på plass:

I Arsenal skal de ha bestemt seg for å beholde Lucas Torreira på Emirates. Spillerens agent skal ha uttalt at AC Milan kunne være en sannsynlig destinasjon for midtbanespilleren i sommer, men det skal ikke være en oppfatning Arsenal deler, skriver Sky Sports.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.