*Nettavisen* Sport.

Onsdagens Premier League-rykter

IMPONERER: Adama Traore har gjort sine saker svært bra for Wolves denne sesongen. Nå kobles han til flere storklubber i Premier League.

IMPONERER: Adama Traore har gjort sine saker svært bra for Wolves denne sesongen. Nå kobles han til flere storklubber i Premier League. Foto: Martin Rickett (Pa Photos)

Flere engelske storklubber vurderer et fremstøt for å sikre seg Adama Traore fra Wolves, hevder Birmingham Mail.

20.05.20 06:43

Manchester City-kanten Leroy Sané er ikke interessert i en overgang til Liverpool og er fast bestemt på å fullføre en overgang til Bayern München, skriver tyske Bild.

Manchester United seiler opp blant favorittene til å signere Adama Traore fra Wolves i sommer, skriver Birmingham Mail. Også Liverpool og Manchester City vurderer å legge inn bud på 22-åringen.

Les også: Klopp svarer de som mener sesongen bør nulles

Moussa Diaby imponerte med to målgivende pasninger for Leverkusen, da Werder Bremen ble slått 4-1 mandag. Nå hevder Le10Sport at Arsenal er interessert i å hente 20-åringen i sommer.

Chelsea leder an i kampen om å signere den nederlandske midtstopperen Xavier Mbuyamba fra Barcelona, skriver Voetbal. Det er 18-åringens agent som kommer med påstandene.

Flere europeiske toppklubber har vært i kontakt med Jan Vertonghen, som står uten kontrakt med Tottenham ved sesongslutt. Ifølge Daily Star har Real Betis allerede tilbudt 33-åringen en kontrakt, mens Valencia, Inter og Roma vurderer det samme.

Manchester United vil la midtbanespilleren James Garner gå på lån neste sesong. Cardiff, Swansea og Sheffield Wednesday er alle interessert i 19-åringen, skriver Daily Mail.

Alexis Sanchez skal være fast bestemt på å imponere såpass i siste del av sesongen, at Inter ønsker å signere ham permanent. Det hevder italienske Sky Italia. Chileneren er lånt ut fra Manchester United til Inter, men har fått store deler av sesongen ødelagt på grunn av skader.

Etter at Dries Mertens ser ut til å ha blitt enig med Napoli om en ny kontrakt, ser Inter mot Paris i jakten på en ny spiss. Ifølge Sky Italia vil klubben nå intensivere jakten på Edinson Cavani. Alt avhenger imidlertid av at Lautaro Martinez selges til Barcelona.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag