*Nettavisen* Sport.

Onsdagens Premier League-rykter

CHELSEA NESTE? Ben Chilwell står på Chelseas ønskeliste til sommeren, men venstrebacken blir ingen billig mann.

CHELSEA NESTE? Ben Chilwell (t.h.) står på Chelseas ønskeliste til sommeren, men venstrebacken blir ingen billig mann. Foto: Darren Staples (Pa Photos)

Frank Lampard må grave dypt i lommeboka hvis han skal hente Ben Chilwell til Stamford Bridge.

03.06.20 08:12

Ben Chilwell er en av spillerne Chelsea håper å signere i løpet av sommeren, men Leicester vil kreve så mye som 85 millioner pund for venstrebacken, skriver The Athletic.

Zinedine Zidane har ifølge Le 10 Sport vært i kontakt med Mino Raiola og gitt beskjed om at han fremdeles er interessert å hente Paul Pogba til Real Madrid.

Jadon Sancho har i lengre tid blitt koblet til Manchester United. Skulle det vise seg for vanskelig å hente 20-åringen fra Borussia Dortmund, har United identifisert Thiago Almada som et alternativ, hevder Manchester Evening News. 19-åringen spiller for Velez Sarsfield i Argentina.

Lautaro Martinez er an av de heteste objektene på sommerens overgangsmarked. Dersom 22-åringen ender i Barcelona, vil Inter forsøkte å hente Alexandre Lacazette fra Arsenal som erstatter, skriver Mundo Deportivo.

Koronasituasjonen har gjort at flere låneavtaler må reforhandles for å gjelde ut sesongen. Footbal Insider melder at Tottenham har godkjent at Danny Rose blir i Newcastle til sesongen er over.

Matty Longstaff, som fremdeles er på en akademiavtale i Newcastle, med 850 pund utbetalt i uka, har blitt tilbudt en langt mer lukrativ avtale med Udinese, melder Sky Sports. Serie A-klubben vil nemlig tilby 30.000 pund i uka, og Newcastle vil kun motta 400.000 i kompensasjon.

Barcelona har tatt kontakt med Manchester City, med håp om å signere midtstopperen Eric Garcia, melder ESPN. 19-åringen har vært en del av La Masia-akademiet i Barcelona og kom til Barca allerede som sjuåring.

Brighton ser ut til å få tøff kamp om signaturen til M'Baye Niang etter at Marseille kastet seg inn i kampen om 25-åringen, skriver Daily Star. Den tidligere AC Milan-spilleren spiller i dag for Rennes i Frankrike.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag