Onsdagens Premier League-rykter

Foto: Reuters/Scanpix

Kommer Liverpool til å miste sin danske helt?

18.07.12 10:23

Daniel Agger imponerte i årets EM-sluttspill. Så god var han at Barcelona nå kan ende opp med å hente Liverpool-stopperen denne sommeren.
(Daily Mail)

Manchester United har allerede forsterket midtbanen med japanske Shinji Kagawa, men sir Alex Ferguson ser ut til å ville forsterke laget ytterligere ettersom United skal ha lagt inn et bud på Sao Paulos Lucas Moura. Budet på 29,8 millioner pund har riktignok blitt avslått av brasilianerne.
(Daily Mirror)

En brasilianer som derimot ser ut til å nærme seg en overgang til balløya er Internacionales Oscar. 20-åringen har ankommet London i forbindelse med OL, og skal gjennomgå den medisinske testen hos Chelsea slik at overgangen til en verdi av 25 millioner pund blir en realitet.
(Daily Mail)

Dimitar Berbatov har gitt klart utrykk for at han ikke ønsker å tilbringe nok en sesong på Manchester Uniteds innbytterbenk. Nå kan han ende opp i italiensk Serie A ifølge hans agent. Juventus og AC Milan skal være favorittene til å sikre seg bulgarerens tjenester.
(talkSPORT)

Foto: Gettyimages.com

Tottenham er på spissjakt, og Lyons Bafetimbi Gomis skal være en av de som står på Andre Villas-Boas’ ønskeliste. Men det kan se ut til at Spurs kan glemme å overtale franksmannen, ettersom spissen helst vil bli værende i Lyon.
(talkSPORT)

Budene renner innRobin van Persie, men nå vil Arsene Wenger igjen forsøke å overtale Arsenal-spissen til å bli på Emirates. Nederlenderen har sagt at han ikke ønsker å fortsette karrieren i Arsenal. Trolig er Juventus og Manchester United favorittene til å sikre seg van Persies signatur.
(Daily Telegraph)

Fulham er i forhandlinger med Chelsea om å låne spisstalentet Romelu Lukaku.
(Daily Mirror)

Foto: Kingston / AFP

Sunderland-manager Martin O’Neill ønsker å hente sin tidligere spiller fra Aston Villa, James Collins. Villa skal være villige til å selge waliseren, ettersom de nærmer seg en avtale med Feyenoord om en overgang for Ron Vlaar.
(Daily Mirror)

Everton og West Bromwich kjemper begge om signaturen til FC Københavns Bryan Oviedo. Også Manchester United følger 22-åringen fra Costa Rica tett.
(Daily Mail)

Real Madrid-manager Jose Mourinho skal være interessert i å hente Manchester Citys høyreback, Micah Richards. Portugiseren skal være en stor beundrer av 24-åringen, og ønsket å hente høyrebacken da han var manager for Chelsea.
(tribalfootball)

Foto: PA Photos/Scanpix

Liverpool har lenge jaktet Barcelonas Cristian Tello. Nå ser det i midlertidig ut som om Merseyside-klubben må se seg slått av Atletico Madrid i jakten på spilleren. Spanjolene skal nemlig ha blitt enige med Barcelona og spilleren om en overgang.
(Catalunya Radio)

QPR og West Ham skal begge være interessert i Getafe-midtstopper Miguel Torres, som innrømmer at han kunne tenke seg å gi engelsk fotball et forsøk.
(tribalfootball)

Spent på hva som skjer i din favorittklubb i sommer? Nå kan du få Nettavisens Premier League-rykter på sms: Send PLRYKTER til 2242 (Tjenesten koster 2,- kroner pr. melding - én melding hver dag, og du får instruksjoner om hvordan du avslutter abonnementet i den første meldingen).

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.