RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Onsdagens Premier League-rykter

Foto: Peter Parks / Afp / NTB Scanpix
Sist oppdatert:
Didier Drogba kan returnere til Premier League i januar.

Ifølge kilder i Italia nærmer Manchester City seg en avtale som gjør Stevan Jovetic til City-spiller neste sommer. Montenegrineren skal ha lovet Fiorentina-president Andrea Della Valle å bli værende en sesong til i Firenze hvis han får forlate klubben til fordel for fjorårets Premier League-vinner. 22-åringen er også ønsket av Chelsea.
(Talk Sport)

I sin nye bok avslører Rafa Benitez at han kunne hentet Jovetic til Liverpool i 2008-2009-sesongen, men at han ble nektet muligheten av klubbens eiere. Benitez kritiserer Hicks og Gillett og mener klubben ble drevet som ren business - ikke som en fotballklubb.
(Metro)

Det går trått i Adrian Lopez' forhandlinger om en ny kontrakt i Atletico Madrid. Det har fått Arsenal og Tottenham til å løfte på øyenbrynene. Lopez hadde en strålende debutsesong for Atletico i fjor og dannet et fryktet radarpar sammen med Radamel Falcao på topp. 24-åringen har en utkjøpsklausul på 14,4 millioner pund, og Atletico vil ikke slippe ham for mindre.
(Talksport)

Liverpool kjemper mot Juventus i kampen om det argentinske stortalentet Luciano Vietto. 18-åringen har tiltrukket seg interesse fra flere europeiske speidere og er verdsatt til fire millioner pund. Her kan du se 18-åringens hat trick for Racing Club Avallanda forrige serierunde.
(Daily Mirror)

Også Manchester United har sett seg ut en målfarlig unggutt - Domenico Berardi. 18-åringen spiller for Sassulo i Serie B og har imponert så langt denne sesongen. United er godt dekket på spissplass, men sir Alex Ferguson ser på Berardi som en mann for framtiden.
(Daily Mirror)

Arsene Wenger er fremdeles på jakt etter en erstatter for Robin van Persie, som forsvant til Manchester United. Olivier Giroud har ikke slått til for fullt ennå og nå vurderer Wenger å hente Didier Drogba fra Shanghai Shenhua i januar. Arsenal skal allerede ha sendt en forespørsel til den kinesiske klubben.
(The Sun)

Martin O'Neil håper han får beholde Lee Cattermole i Sunderland selv om kontrakten hans går ut etter denne sesongen. Midtbaneterrieren bærer kapteinsbindet i klubben og O'Neil ser gjerne at en kontrakt blir skrevet under så fort som mulig.
(The Sun)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere