*Nettavisen* Sport.

Onsdagens Premier League-rykter

Foto: Afp/Scanpix

Joe Cole er sterkt ønsket av Premier League-klubb.

02.01.13 09:21

Arsenal har lenge vist interesse for Crystal Palace-talentet Wilfried Zaha, men nå ser det ut til at Arsène Wenger kommer til å droppe unggutten enn så lenge. Grunnen skal være at Theo Walcott nærmer seg signering av ny kontrakt.
(talkSPORT)

Demba Ba kan forsvinne fra Newcastle til Chelsea i dette overgangsvinduet, og Alan Pardew skal allerede ha erstatteren klar. Newcastle-manageren vil nemlig by 3 millioner pund for WBAs Peter Odemwingie.
(The Sun)

Også West Hams Modibo Maiga nevnes som en aktuell erstatter for Ba.
(Daily Mail)

Andre Villas-Boas har ikke gitt opp håpet om å hente de brasilianske stjernene Willian og Leandro Damia fra henholdsvis Sjakhtar Donetsk og Internacional. Begge spillerne var koblet til Spurs i sommer, uten at det ble noen overgang ut av det.
(Goal.com)

Daniel Sturridge ser ut til å flytte fra Stamford Bridge til Anfield denne vinteren og vil trolig koste rundt 12 millioner pund. Brendan Rodgers håper dette vil gi avlastning for Luis Suarez, som har vært Liverpools klart beste spiller denne sesongen.
(Daily Mirror)

Harry Redknapp innrømmer at han mer enn gjerne vil hente Joe Cole fra Liverpool til QPR, dersom Liverpool går med på en avtale som han og klubben kan leve med.
(Metro)

Reading er i forhandlinger med Central Coast Mariners og håper å komme til en avtale som henter den 20 år gamle offensive midtbanespilleren Tomas Rogic til klubben.
(The Sun)

Marko Marin har ikke vært noen stur suksess i Chelsea etter overgangen fra Werder Bremen. Nå vurderer London-klubben å la Marin gå til Leverkusen, for å gjøre tyskerne mer villig til å slippe Andre Schurrle til sommeren.
(Daily Mirror)

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag