RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: John Powell / Liverpool FC / Getty Images

Onsdagens Premier League-rykter

Sist oppdatert:
Til sommeren vil Brendan Rodgers og Liverpool satse stort.

Liverpool og Brendan Rodgers ønsker å få inn tre til fire spillere i sommer. De skal ifølge manageren ha samme kvalitet som januar-signeringene Philippe Coutinho og Daniel Sturridge. Rodgers må imidlertid forberede seg på å selge spillere, for hans totale transferbudsjett vil trolig være på rundt 20 millioner pund.
(Telegraph)

Monaco er klar for å legge inn et kjempebud på Wayne Rooney fra Manchester United.
(Daily Star)

Cristiano Ronaldo blir stadig koblet til Manchester United. Nå har han imidlertid fått råd fra sin agent Jorge Mendes om å bli værende i Real Madrid en sesong til.
(Daily Mail)

Thibaut Courtois har gjort det godt i Atletico Madrid de siste sesongene. Nå ønsker han seg en tredje sesong i Madrid. 20-åringen vil ikke sitte på benken i Chelsea.
(Daily Mirror)

West Bromwich-manager Steve Clark har reist til Nederland for å følge 19-årige Tomas Kalas. Kalas er i Vitesse, på utlån fra Chelsea.
(Daily Mail)

(artikkelen fortsetter under videoen)

Get Adobe Flash player

Arsenal vurderer å bruke 14 millioner pund på Chelsea-spissen Romelu Lukaku i sommer.
(Caught Offside)

Manchester United håper å få til en avtale med den argentinske midtstopperen Ezequiel Garay. Garay spiller i Benfica, og det er en portugisisk avis som hevder dette.
(OJogo)

Paris Saint-Germain ønsker seg Samir Nasri fra Manchester City. PSG skal ikke ha noen problemer med å matche lønnen Nasri har i City, 170 000 pund i uken.
(Talk Sport)

Sunderland har tilbudt zambieren Stoppila Sunzu prøvespill. Landslagsspilleren har også vært ønsket av Reading tidligere. Til daglig spiller Sunzu i TP Mazembe i Kongo.
(Goal.com)

Til slutt kan vi nevne at Ryan Giggs ønsker å ta over managerjobben i Manchester United etter sir Alex Ferguson, ifølge Ole Gunnar Solskjær.
(Daily Mirror)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere