*Nettavisen* Sport.

Onsdagens Premier League-rykter

Foto: Getty Images / All Over Press

Dette skal være sir Alex Fergusons ønskeliste i sommer.

24.04.13 10:22

Vi starter dagens ryktespalte med Daily Mirror, som hevder at de vet hva som står på ønskelisten til Manchester United-manager sir Alex Ferguson i sommer. Ifølge avisen har skotten planer om å handle for 50 millioner pund i sommer. På lista hans finner vi blant andre Evertons Leighton Baines, Atletico Madrid-spiss Radamel Falcao og Borussia Dortmund-spiss Robert Lewandowski. Det spørs vel om 50 millioner kan bli i minste laget, om han har planer om å sikre seg alle tre.

Ferguson kan uansett glemme Falcao, skal vi tro Daily Mail, som hevder Chelsea tror de har vunnet kampen om kolombianeren.

Tirsdag meldte den franske radiokanalen RMC Sport at Edinson Cavani er solgt til Paris Saint Germain. Onsdag melder imidlertid Daily Mail at Napoli-spissen skal være nære en overgang til Manchester City.

Rio Ferdinand har i en årrekke vært en viktig brikke for sir Alex Ferguson i Manchester United. Nå er det ventet at 34-åringen skriver under på en ettårskontrakt med United, melder The Guardian.

Gareth Bale kan fort komme til å bli et navn som vil prege ryktebørsene fremover. Waliseren har herjet for Tottenham Hotspur de siste sesongene, og nå skal Real Madrid stå klare med en solid tilbud til London-klubben. Ifølge Daily Mirror vil den spanske hovedstad-klubben tilby Spurs 45 millioner pund, samt Gonzalo Higuain eller Angel Di Maria for 23-åringen.

Samme avis skriver også at sir Alex Ferguson håper å slå Manchester City og Liverpool i kampen om Sporting Lisboas 18 år gamle angriper Bruma.

Lyon-spiss Lisandro Lopez kan være aktuell for Tottenham, melder Metro. Spissen skal nemlig ha sagt at han er klar for å forlate den franske klubben.

Vi avslutter med et managerrykte. Rafael Benítez, som har vikariert i Chelsea denne sesongen, skal stå på toppen av Monacos ønskeliste. The Sun skriver at spanjolen likevel venter med å bestemme seg, til han finner ut av hva som skjer hos Manchester City, Tottenham og Real Madrid.

HTML EMBED
Get Adobe Flash player
addCustomPlayer('1llly6b4r2ttx1lnaknugkvgdw', 'C4473D7CA3E4464BB37427E0BB13D300', 'imzye42r9f7t197qrrn2uej9c', 575, 524, 'perf1llly6b4r2ttx1lnaknugkvgdw-imzye42r9f7t197qrrn2uej9c', 'eplayer14');

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag